VIVA’s Vijf: van trouwbeurs tot aan catstagram

De leukste apps, festivals en hebbedingen om deze week te checken, volgens de VIVA-redactie.

 

Trouw-effect

Leuke vent geschaakt en ready om in het huwelijksbootje te stappen? Dan is de trouwbeurs ‘Engaged’ op 8 en 9 oktober de place to be. Heb je nog geen idee wat je wil of moet je nog de laatste puntjes op de i zetten? Engaged is een ideale plek om inspiratie op te doen voor dé dag. Je kunt er taartjes proeven, lezingen bijwonen en de laatste trends aanschouwen.

Tickets bestel je hier

 

Nijlpaard aan je muur

Met deze bijzondere bloempot van Rice geef je je mooiste plant een extra leuk jasje. Staat je vensterbank al vol? Geen probleem: deze metalen pot in de vorm van een nijlpaard is gemaakt om aan de muur te hangen. Door zijn subtiele hoogte van 10 centimeter past ie op elke wand en in elk interieur.

nijlpaard 

€ 44,90  via Living.nl

 

Catstagram

Krijg jij ook geen genoeg van kattenplaatjes? Anya Yukhtina uit Rusland zet haar twee rode katers maar al te graag op de gevoelige plaat. Een kittig Instagram-account waar je uren op kunt rondkijken.

Late breakfast with @godzillawakeup ? #легендарныекоты

A photo posted by Anya Yukhtina (@anyagrapes) on

 

Stevig schrijven

Dol op schrijven? Wel zo fijn als je prettig materiaal hebt om je gedachtespinsels op neer te pennen, dat je ook nog makkelijk kunt meesjouwen. Je weet immers nooit wanneer je inspiratie hebt.  Dit stevige, leren notebook zorgt ervoor dat jouw schrijfsels goed beschermd worden.

paper-republic

€60 via Paper Republic

 

Prima ballerina

Het Nationale Ballet toont van 8 oktober t/m 13 november in Amsterdam het stuk ‘La Bajadère’. Het verhaal gaat over de liefde tussen een Indiase tempeldanseres en een krijger. Klassiek romantisch ballet in de versie van Natalia Makarova. Zien!  Tickets zijn hier te bestellen.

ballet