VIVA’s Vijf: van skaten tot foodfestivals

De leukste boeken, concerten en foodfestivals die je deze week moet checken, volgens de VIVA-redactie.

My (not) so perfect life

Sophie Kinsella laat met dit boek wederom zien waarom zij de queen van de vrouwenboeken is. In My (not) so perfect life heeft hoofdpersoon Katie Brenner het perfecte leven. Op Instagram dan. In het echte leven zit het allemaal niet mee: ze zit in een te kleine flat, krijgt geen erkenning voor haar werk en kan nauwelijks rondkomen. Totdat plots alles verandert.

Te koop via bol.com, €19,99

BonFire Beach Fest

Op 1 en 2 juli kun je gratis naar het BonFire Beach Fest op het Scheveningste strand. Het is een zomers festival voor jong en oud met cultuur, sport, culinaire verrassingen en muziek van onder meer Splendid, Jon Tarifa, The Clarks en Soulbeach!

Meer info? Check de Facebookpagina!

Foodstock

Foodfestivals zijn zeker niet alleen te vinden in de Randstad. De bedenkers van Foodstock stopte Woodstock in een nieuw jasje stopt en combineerde dit met eten. Tientallen foodtrucks vormen de basis van dit openlucht restaurant. Aankomend weekend strijkt het festival neer in Nijmegen.

Voor alle data en plaatsen check de website van Foodstock

Katy Perry

Katy Perry heeft met haar nieuwste album alweer de zoveelste hits te pakken. Zowel Bon Appétit als  Swish Swish scoren hoog in de lijsten. En de popqueen komt naar Nederland! Op 26 en 27 mei treedt Katy op in de Ziggo Dome.

Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl

Skate Parade

Lekker in beweging zijn in de buitenlucht? Tijdens de Skate Parade kan het. Elke vrijdagavond organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht. Elke tocht is anders, waardoor je langs de leukste plekjes van Utrecht komt. Met de lekkerste muziek van verschillende DJ’s rol je er lekker op los!

Meer info op de website

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!