VIVA’s Vijf: van vintage shoppen tot een Robinson-vakantie

De leukste films, hotspots en vakanties die je deze week moet checken, volgens de VIVA-redactie.

De kloffiemarkt 

Hét shoppingwalhalla voor vintageliefhebbers! Hier shop je designeritems & collector-items voor een eerlijke prijs. De luxere versie van de IJ-hallen in Amsterdam dus. Alles in goede staat en op een unieke locatie, lekker rondstruinen tot je die goeie deal gevonden hebt. Is je kast bomvol en moet je juist echt eens van wat items af? Een kraam huren kan ook.

Zaterdag 15 april en 6 mei – De Hallen, Amsterdam.  facebook.com/dekloffiemarkt

Yoga muesli    

Een goed begin is het halve werk: een voedzaam ontbijt is altijd een goed idee.  Mymuesli heeft de Yoga-muesli variant ontwikkelt, een biologische muesli-mix van amaranth-, gerst- en quinoavlokken met een rijke kruidenmix van macapoeder, açai poeder, gember en kaneel. Ons loopt het water al in de mond.

€9,90 voor 575 gram, mymuesli.nl

Robinson-vakantie

Hou je van op vakantie gaan, maar heb je geen zin om binnen een week compleet dicht te slibben door alle verleidingen?  Misschien is de Robinson Vakantie iets voor je! Nee, niet expeditie Robinson, maar een vakantie van TUI. Ze bieden lekker verse maaltijden en sporten: van yoga of beachvolleybal tot personal training. Zo gaat vakantie en in shape blijven heel fijn samen!

Verschillende bestemmingen, vanaf €809 per persoon, Tui.nl/robinson

Get out!

In de film ‘Get out!’ staan geliefden Chris en Rose op het punt om elkaars familie te ontmoeten, en gaan een weekend naar het landhuis van Rose’s familie. De familie  gedraagt zich vreemd, en Chris denkt dat het met zijn huidskleur te maken heeft. Later blijkt hij in een vervloekt landhuis terecht gekomen te zijn. Voor degenen die van horror met een vleugje humor houden. De film krijgt een 8,2 op IMDB – en daar zijn ze kritisch.

20 april in de Nederlandse bioscoop

Lucas Hamming

Je kent hem van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, frontman van de ‘DWDD”-huisband en de hit ‘Are you with me.’ Niet alleen van zijn muziek word je vrolijk, ook in ’t echt blijkt hij hartstikke leuk.  En we hebben geluk: volgende week treedt hij op in Utrecht!

8 april, Tivoli de Helling Utrecht, €12.50, tivolivredenburg.nl