VIVA’s Vijf – Van Zombie Run tot yoga-leggings

Een nieuw jaar betekent nieuwe goede voornemens. Wil jij dit jaar werken aan dat gat in je hand? Of gezonder gaan eten en meer bewegen? We got your back. Deze week hebben we de leukste apps, acties en hebbedingen voor je gespot om je een handje te helpen.

Tekst: Fiona van Kessel

Let’s get physical

Samen sporten is leuker dan alleen. Daar zijn Noor en Jil van ‘Workout Amsterdam’ van overtuigd. Met hun groepslessen wordt een sessie kettlehell nog gezellig! Of wat dacht je van een lesje Bootcamp, HIIT of hun populaire Group Workout? Samen sta je sterk. Daarom mogen wij namens ‘Workout Amsterdam’ 10x een Workout Pass t.w.v. € 105 weggeven voor jou en een vriend(in). Met deze pass kun je een week lang verschillende work-outs uitproberen in het Amsterdamse Vondelpark, Sarphatipark of op het Museumplein.

noor-en-jill-1

Wil jij de Workout Pass winnen? Klik hier voor meer informatie.

Get your zen on

Is meteen volop bootcampen in januari niet echt jouw ding? Ga voor yoga en begin je jaar lekker zen. Wij zochten alvast een paar leuke broeken voor je uit. Nog relaxter: met de VIVA voordeelpas bestel je ze met minimaal 10% korting!

The running dead

Is je motivatie om een rondje te gaan rennen ver te zoeken? Probeer dan ‘Zombie Run’. In deze geniale app speel je dat je een van de laatste overgebleven mensen op aarde bent en moet vluchten voor zombies. Jouw missie? De zombies verslaan. Tijdens het rennen krijg je aanwijzingen toegeroepen en hoor je ze steeds dichterbij komen. Door te rennen, verdien je punten. Thuis kun je de statistieken aflezen, zoals afgelegde afstand, tijd en snelheid.9034d1_915f9afa42764b1cb41070aa61717cbd

Gratis te downloaden via iOS en Android.

 

Waar zijn mijn sleutels?

Is het jouw goede voornemen om voortaan wat georganiseerder door het leven te gaan? Met de Magnetter-sleutelhouder sta je op key-moments in elk geval nooit meer voor een dichte deur. Doordat de houder magnetisch is, hoef je je sleutels er alleen maar tegenaan te houden en blijven ze vanzelf hangen. Makkelijk en snel en daarom ideaal voor iedere drukke chaoot die altijd haar sleutels kwijt is.

umbra11

20,- via VT Wonen

Spaarpot-app

Heb jij ook geregeld aan het eind van je geld nog een stuk maand over? Of überhaupt geen idee waar al die doekoe steeds weer aan op lijkt te gaan? Dan is het een idee om meer inzicht in je geldzaken te krijgen, natuurlijk liefst met zo min mogelijk moeite. Geen post-its die je kwijtraakt of een rommelig Exel-bestandje, maar gewoon onoverzichtelijk in een app. In ‘Spaarpot’ kun je daarnaast ook spaardoelen opstellen en allerlei belangrijke financiële details bijhouden.

175x175bb

Gratis te downloaden via iOS.