VIVA’s Vijf: van een nieuwe zonnebrillencollectie tot frisse lente-make-up

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Nieuwe zonnebrillencollectie van Neubau Eyewear

Neubau eyewear, het merk met roots in het gelijknamige creatieve district in Wenen, introduceert de Spring Summer ’18 collectie. Negen nieuwe, minimalistische, frames met een tijdloze uitstraling. Voor deze collectie gaat neubau eyewear voorbij aan de traditionele opdeling tussen kunststof en lichtmetalen monturen. Frida en Edmund zijn lichtmetalen exemplaren, met een adviesprijs van € 179. Valerie, Ruben en Sigmund zijn gemaakt uit het milieuvriendelijk polymeer naturalPX en komen op een adviesprijs van € 149. Fan van beide stijlen? Dan zijn Eugen en Fabio – met een front uit naturalPX en lichtmetalen pootjes – voor jou gemaakt. Beide hebben een adviesprijs van € 169.

2. PROEVEN

Op zaterdag 10 maart en zondag 11 maart a.s. vindt PROEVEN! plaats, het jaarlijkse wijnproefevenement van alle Wijnkoperij de Gouden Ton vestigingen! In de verschillende winkels of op locatie staat een uitgebreide selectie wijnen klaar om geproefd te worden. Verschillende wijnmakers zijn ‘live’ aanwezig om meer te vertellen over de wijnen die zij produceren. Klik hier voor meer informatie over alle Wijnkoperij De Gouden Ton PROEVEN! evenementen.

3. Essie Lente 2018 collectie

Iedereen aan boord! De essie lente 2018-collectie brengt een route naar chic in zes zeeminnende tinten die een zomerse sfeer uitstralen. Perfect voor aankomende zomer. 

4. St. Patrick’s Day 2018 grootser dan ooit gevierd

Op 17 maart maakt oranje als nationale kleur weer plaats voor klavertjesgroen tijdens St. Patrick’s Day. En dit jaar viert Nederland de Ierse feestdag grootser dan ooit. In tientallen pubs komen ‘Neder-Ieren’ samen voor een workshop stepdancing, vullen menu’s zich met Irish stew of Angus burgers en lest Guinness de dorst. Daarnaast verzamelen eendaags-Ieren zich massaal in Den Haag, die als groene epicentra aanvoeren in het feestgedruis.

5. City proof in 1 minuut met NIVEA Urban Skin

Na de succesvolle introductie van de revolutionaire gezichtsverzorgingslijn NIVEA Urban Skin, lanceert NIVEA twee nieuwe gezichtsmaskers. Het NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker en NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker zorgen voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de porieën.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!