VIVA’s Vijf: van zwoele buitenfilms tot übergezonde sapjes

De leukste comedyshows, muziek en healthy juices die je deze week moet checken, volgens de VIVA-redactie.

De Comedy & Concert show 

Comedians Jandino Asporaat en Najib Amhali hebben de handen ineen geslagen en geven samen een grote comedyshow in de Kuip. Maar het gaat verder dan alleen cabaret. Een muzikaal programma met populaire acts zoals Broederliefde, Sevn Alias, Jan Smit, Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Roué Verveer maakt de avond compleet. 

Zaterdag 1 juli, de Kuip Rotterdam, vanaf €29,-, www.comedyenconcert.nl

Powerfood – The Party Edition

Rens Kroes heeft alweer haar vierde boek uitgebracht. Met deze nieuwe editie wil ze laten zien dat er in haar bewuste levensstijl ook zeker ruimte is voor een feestje. Ze deelt haar favoriete party-recepten die iedereen gemakkelijk kan klaarmaken. Rens gelooft dat genieten ook kan zonder je daarover schuldig te voelen. Met 85 nieuwe recepten kan het dan ook niet anders dat elke party sowieso een feestje wordt.

Powerfood – The Party Edition, €19,99, hier te koop

Über-clean JUIZ~S

Echt gezonde sappen zónder troep zijn er bijna niet. Toen sterrenchef Niven Kunz dan ook gevraagd werd door JUIZ~S om healthy sappen te ontwikkelen, twijfelde hij geen moment. Het resultaat? Drie verschillende sappen die voor 80% uit groente bestaan en daardoor veel minder suiker bevatten.

Vooralsnog zijn de supergezonde JUIZ~S by Niven sappen alleen verkrijgbaar via juizs.nl, pakket met losse sappen vanaf €79,95

Zomerse buitenfilms

Oh those summer nights! Wat is er nu fijner dan met een lekker dekentje aan het water te genieten van een film? Niks, moet Pllek gedacht hebben. Elke dinsdag kun je vanaf zonsondergang in Amsterdam-Noord terecht voor een zomerse openluchtfilm. Het programma van ‘Films with a view’ biedt meesterlijke cultklassiekers, arthouse-pareltjes en wereldcinema. Kom op tijd voor een goede plek!

Meer info over welke films er draaien is te vinden via de Facebookpagina en via Cine.nl, €5,-

Troye Sivan

Dat deze Australische jongen een hitmachine is, werd duidelijk na het grote succes van zijn albums Wild en Blue Neighbourhood. Taylor Swift herself was toen al lyrisch over zijn muziek en kon deze niet vaak genoeg aanraden. En Troye heeft niet stil gezeten. Samen met Martin Garrix bracht hij onlangs de nieuwe single There for you uit. Met al meer dan 16 miljoen views op YouTube, heeft Sivan de volgende hit alweer te pakken.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!