VIVA’s Vijf: De favorieten van de redactie

Viva's Vijf

De favoriete apps, tentoonstellingen en producten van de VIVA-redactie.

Tekst: Elfi Voorhuis

1. Street Art Evolution, inspired by The Art Of Banksy

In art’otel Amsterdam vind je nu de gratis toegankelijke expositie Street Art Evolution, inspired by The Art of Banksy. Met de tofste street art, graffiti en moderne kunst, gemaakt door diverse talenten, zoals Laser 3.14, Ottograph en Tim Boin. Allemaal snelgroeiende street art-talenten, die door de jaren heen geïnspireerd zijn door de controversiële Engelse kunstenaar Banksy.
Tot 30 september 2016.

Banksy2

2. InkMe

Nog niet helemaal zeker van je tattoo? Met de app InkMe kun je onbeperkt ontwerpen van de designers van InkMe uitproberen. Zet een paar streepjes op je huid en met augmented reality verschijnt de tattoo op je lijf. Je eigen ontwerp uploaden kan ook.
Gratis te downloaden in de AppStore.

inkme

3. Instax mini

Lekker oldschool: een camera met instant resultaat. Geen tachtig pogingen dus om die ene perfecte selfie te maken, maar gewoon klik and shake it like a polaroid picture. De camera is zo’n 12×12 cm, de foto’s die hij uitspuugt zijn ongeveer zo groot als een bankpas.
€ 65 bij o.a. HEMA en Wehkamp. Foto’s op? Een doosje met 2×10 films kost € 15.

instaxmini

4. P20 Continue Spray

De zonnebrand van P20 is al jaren een hit in Engeland. En ze hebben ’m nu in een soort deodorantbus gestopt, waardoor je huid beschermen nog makkelijker wordt. Sprayen, smeren en je bent klaar voor de rest van de dag. Hij blijft namelijk ruim 10 uur werken en is water- en transparantieproof.
€ 34,99 bij o.a. Kruidvat, Etos en DA.

p20

 

5. Juniper the Fox

Dit Instagram-account will make your day. Jessika plaatst dagelijks een foto van haar vos, Juniper. Ja, je leest het goed. Geen kat, geen hond, maar een vos als huisdier.

“Because I’m a lady, that’s why” ?

Een foto die is geplaatst door J U N I P E R (@juniperfoxx) op

Juniper, The Happiest Fox on Earth ??

Een foto die is geplaatst door J U N I P E R (@juniperfoxx) op

“Moose have you been drinking my RedBull again?! ?” #wings

Een foto die is geplaatst door J U N I P E R (@juniperfoxx) op