VIVA’s weekendtips – 1 t/m 3 mei

Zin om er dit weekend op uit te gaan, maar tot nu toe nog een lege agenda? VIVA geeft tips!

International Beyoncé Day

1 mei – Tivoli Vredenburg, Utrecht en de Melkweg, Amsterdam
Het is vandaag International Beyoncé Day, en dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. Daarom kun je vanavond in de Melkweg of Tivoli Vredenburg de hele nacht dansen op de beste songs van Queen B.

Borrel071 – Alexander Beach

1 mei – Alexander Beach, Noordwijk
Borrel 071 is dé gelegenheid voor een goede vrijdagmiddagborrel. Hier kun je na werktijd met collega’s en vrienden een drankje doen in de omgeving van Leiden. Bovendien kun je ook nog eens je netwerk uitbreiden in een relaxte omgeving. De vrijdagmiddagborrel wordt elke maand georganiseerd en is dit keer in Noordwijk.

Handsome Poets

1 mei – Gigant, Apeldoorn
De Nederlandse indiepopband Handsome Poets is niet meer uit de muziekwereld weg te denken. Vanavond staan de heren in Gigant in Apeldoorn. Voor € 12,50 ben je erbij.

Food Soul Festival

1 t/m 3 mei – Noordwijk aan Zee
Foodies opgelet! Voor het Food Soul Festival wordt het plein rondom de Vuurtoren in Noordwijk aan Zee omgetoverd tot één groot openlucht restaurant. Ondertussen kun je genieten van heerlijke soulmuziek.

The Grand Opening: Happy Buddha

2 mei – Beachclub Offshore, Bergen aan Zee
Deze strandtent viert het begin van de zomer met o.a. ROOG achter de draaitafel.

Gratis bitterballen

3 mei – bar & restaurant Herengracht, Amsterdam
Ter ere van Wereldlachdag deelt bar & restaurant Herengracht in Amsterdam zondag tussen 14.00 en 18.00 uur gratis bitterballen uit. Je kan wel raden waar wij die dag te vinden zijn… 😉

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.