VIVA’s weekendtips – 10 t/m 12 juli

weekendtips

Zin om dit weekend leuke dingen te doen, maar nog een lege agenda? Check VIVA’s weekendtips!

North Sea Jazz Festival

10, 11 en 12 juli in Ahoy, Rotterdam
Het festival waar in drie dagen het verleden, heden én de toekomst van de jazz langskomen. Door de veelheid aan muzikale stijlen die worden gespeeld, vindt iedereen er iets van zijn smaak. Dit jaar viert het festival haar 40e editie! Meer info en tickets vind je hier.

071Borrel

10 juli in het Rembrandtpark, Leiden
Een betere borrel dan een vrijdagmiddagborrel is er niet want: deze heb je na een week hard werken zo verdiend. Elke maand organiseert Ongekend Events een borrel, deze keer in Rembrandtpark in Leiden. Tot 19.00 uur heb je gratis entree, meer info vind je hier.

A Day at the Park

11 juli in het Amsterdamse Bos
Drankjes en dansjes in het bos is toch de perfecte zaterdagbesteding middenin de zomer?! Lijkt ons ook. Bezoek daarom de achtste editie van A Day at the Park. Tickets zijn hier te koop.

Extrema Outdoor

11 juli in Aquabest, Eindhoven
Extrema Outdoor viert alweer haar 20e editie! Aan het bekende recept zijn dit jaar een heleboel extra’s toegevoegd. Kaarten koop je hier.

De Leuke Festival

11 juli op Soia – Strand Oog In Al, Utrecht
Dit festival beleeft haar allereerste editie. Dansen op pop, glitter disco, hiphop en dancehall, verspreid over drie podia. Beleven? Klik hier voor tickets.

Werfpop

12 juli in het Leidse Hout in Leiden
Naast een brede muziekprogrammering biedt Werfpop ook een markt, werfpopcolleges, opkomende bandjes, markt, een kidszone en straattheater! Entree is gratis, hier vind je meer informatie.

Beeld: iStock