VIVA’s Weekendtips – 11 t/m 13 september

Heb jij deze week nog ruimte in jouw agenda voor wilde weekendplannen? Check hier VIVA’s Weekendtips!

IJburg Serveert

11, 12 en 13 september in Centrumeiland IJburg, Amsterdam
IJburg Serveert is een eigenzinnig pop-uprestaurant, dat als enige restaurant ter wereld zonder keuken werkt. De driegangenmenu’s die worden geserveerd, zijn door IJburgse thuiskoks samengesteld. De gerechten worden thuis in eigen keuken bereidt en vervolgens door koeriers aan huis bezorgd. Meer informatie over IJburg serveert kun je hier vinden.

Rrrollend Rotterdam

11, 12 en 13 september op het Noordplein in Rotterdam
Rrrollend rolt dit weekend Rotterdam weer binnen. Dit foodtruckfestival kent tientallen mobiele eetgelegenheden, die samen met entertainment, theater en gezelligheid voor een feestje zorgen, dat niet alleen leuk is voor de smaakpupillen. Meer informatie over Rrrollend Rotterdam kun je hier vinden.

It’s Fashion Weekend

11, 12 en 13 september op verschillende locaties in Eindhoven
Dit jaar is de derde editie van It’s Fashion Weekend. Tijdens dit weekend komen mode, design, eten en samen in uiteenlopende activiteiten, zoals catwalk shows, pop-up stores, lezingen en late night drinks. Meer informatie over It’s Fashion Weekend kun je hier vinden.

Magica Festival

11, 12 en 13 september in Almelo
Een nieuw festival dat uniek is in zijn soort, erop gericht om stad en magie te combineren. Het festival kent naast een exclusieve show van Victor Mids, bekend van Mindfuck, tien andere pop-up theaters verspreid door Almelo. Meer informatie en tickets kun je hier vinden.

Appelpop

11 en 12 september in Tiel
Appelpop is een tweedaags muziekfestival, dat gratis toegankelijk is. Het festival heeft 3 podia met een brede variatie in muziek. Appelpop verwelkomt topbands uit Nederland, maar ook internationale acts en regionaal talent. Meer informatie over Appelpop kun je hier vinden.

Smeerboel Festival

12 september in Papendorp, Utrecht
Op Smeerboel kan en mag alles. Lekkere muziek, kliederen met verf, springkussens, karaoke en wilde verkleedpartijen: Smeerboel is als het ware de speeltuin voor volwassenen. Het festival beperkt zich ook niet tot één muziekstijlen, maar biedt een brede variantie in stijlen van dubstep tot pop. Meer informatie en kaarten kun je hier vinden.

Beeld: iStock