VIVA’s weekendtips – 12 t/m 14 juni

weekendtips

Zin om er de komende dagen op uit te gaan, maar tot nu toe nog een lege agenda? Check VIVA’s weekendtips!

Amsterdam Craft Beer Fest

12 t/m 14 juni in restaurant BRET, Amsterdam
Amsterdams eerste Craft bierfestival! Bereid je voor op drie dagen vol (lokaal) craft bier, dj’s, bands, optredens en eten. Alle Amsterdamse brouwerijen, waaronder De Prael, Gulpener Bierbrouwerij en Nordman Bieren zijn aanwezig.

FAVELA

12 juni in Club AIR, Amsterdam
Bij deze zonnige dag, hoort een tropische en zomerse avond! FAVELA en AIR organiseren een jungle vol Latijnse roots en sexy mensen. Er zijn drie area’s waar je terecht kan:
1: Eclectic/Deep/Future/Afro/House
2: Urban/RnB/HipHop/Dancehall
3: Salsa/Bachata/Kizomba/Merengue

AmsterBUBBLES

13 juni op de Dam, Amsterdam
Zaterdag is het International Give a Bubble Day. Houd jij wel van een beetje bellenblazen? Dan moet je op de Dam zijn, want daar vindt een ware Bubblelution plaats. Iedereen wordt gevraagd om mee te doen en aan het eind is er zelfs een bellenblaas-flashmob. Wil je toch niet missen?!

Boothstock festival

13 juni in het Kralingse Bos, Rotterdam
De vierde editie van het Boothstock Festival vindt plaats in het Rotterdamse Kralingse Bos. Hier kan je dansen op house, techno en eclectic. O.a. DJ Ez, Rod en Lucien Foort zijn erbij. Er zijn alleen nog Late Birds beschikbaar!

Doorgedraaid Festival

13 juni, recreatiegebied Vlietland, Leidschendam
Deze ‘outdoor-rave’ zit vol met bewegende decorstukken, waarvan sommige zelfs door de bezoeker worden aangestuurd. Gigantische bloemen en reusachtige bijen zoemen om  je heen op beats van de lekkerste techno van de Queenbee stage en lichtgevende kwallen zweven op de groovy disco sound van de Nectar stage.

Wij zijn 1

13 juni in Tivoli Vredenburg, Utrecht
Tivoli Vredenburg viert zaterdag zijn eerste verjaardag. Dat wordt natuurlijk niet met de minste line-up gevierd. Je vindt er een mooie mix van alles: de Jeugd van Tegenwoordig, Triggerfinger, Extince, Giovanca, Fresku, Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy en nog veel meer.

Club Vondel

13 juni in het Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
Het Vondelpark Openluchttheater staat zaterdag geheel in teken van de talenten van de Nederlandse popmuziek. Je vindt er o.a. de Serious Talents van 3FM. Plaatsen reserveren kan hier.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.