VIVA’s Weekendtips – 13 t/m 15 november

Heb jij een lange week achter de rug en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Wij weten waar je moet zijn dit weekend. Check VIVA’s Weekendtips!

GLOW Eindhoven

13 en 14 november in Eindhoven
Dit jaar is de tiende editie van het internationale lichtfestival GLOW. Meer dan vijftig kunstenaars bieden met lichtprojecten en –installaties een nieuwe kijk op de stad. Volg de GLOW-ROUTE of bezoek GLOW-NEXT waar jonge talenten op het gebied van creativiteit, kunstzinnigheid en techniek hun kunsten laten zien. Klik voor meer informatie over GLOW Eindhoven.

Landelijke Sinterklaasintocht

14 november in Meppel
Dit jaar komt de stoomboot aan in de binnenstad van Meppel. Bij de intocht zullen de grachten en het plein van Meppel een grote rol spelen. Leuk om te bezoeken met je kinderen, neefjes of nichtjes. Maar ook zonder kinderen is het een aanrader. Klik voor meer informatie over de Landelijke Sinterklaasintocht.

Paraview Beurs

14 en 15 november in Ahoy, Rotterdam
Aangestoken door alle paranormale praat in VIVA deze week? Dan is het bijna té toevallig dat nu net deze week de Paraview Beurs in Ahoy staat. Op de beurs kun je terecht als je vragen hebt over je relatie, gezondheid of werk, maar ook als je gewoon interesse hebt in het onderwerp. Zo kun je bijvoorbeeld een aurafoto laten maken, een consult krijgen of allerlei new ageproducten kopen. Ook worden er lezingen gegeven over verschillende onderwerpen. Klik voor meer informatie en tickets voor de Paraview Beurs.

Nachtiville

13, 14 en 15 november in bungalowpark De Eemhof in Zeewolde
Nachtiville is een nieuw festival voor elektronische muziek dat plaatsvindt in bungalowpark De Eemhof in het hart van Nederland en omringd door prachtige natuur. Drie dagen, vijf indoor podia, een tropisch zwemparadijs, jouw eigen bungalow en nog veel meer. Het festival biedt een geweldige line-up en de driedaagse overnachting in drie verschillende pakketten waar je zelf uit kunt kiezen. Klik voor meer informatie en tickets voor Nachtiville.

Welcome to the Future

14 en 15 november in Warenhuis Elementenstraat, Amsterdam
Welcome to the Future is een tweedaags indoor technofestival met een enorme line-up. Twee dagen, vier podia en meer dan 50 artiesten. Het festival biedt het beste lokale talent, geweldige geluidssystemen, 100% organisch eten en kleurrijke podia. Het festival in de winter, zodat we zelf een zomer kunnen creëren. Klik voor meer informatie en tickets voor Welcome to the Future.

Beeld: iStock