VIVA’s weekendtips: 14 t/m 16 augustus

viva's weekendtips

Dit weekend wel zin in een feestje, maar eigenlijk nog niets op de planning staan. Check VIVA’s weekendtips!

De Parade

Hele weekend, Amsterdam
Allerlei muziek, verschillende theatervoorstellingen, lekker eten: op de Parade kun je je hele dag vermaken. Meer informatie vind je hier.

Strand Hey!

14 augustus in Beachclub De Karavaan, Scheveningen
Een strandfeestje met de beats van Michel de Hey, wat wil je nog meer? Nou, vuurwerk! En dat krijg je ook, want deze avond wordt het startschot gegeven van het 36e Vuurwerkfestival en wordt het dus letterlijk een spetterend strandfeestje. Meer informatie kun je hier vinden.

Fuif Open Air

15 augustus in Matilo Park, Leiden
Na een aantal edities van Fuif in Gebr. de Nobel in Leiden gaat Fuif de buitenlucht in! Het festival belooft hits, hits en nog eens hits, die worden gedraaid door onder andere Kris Kross Amsterdam, Sebastiaan Sleebos en Mikey Nice. Meer informatie en tickets vind je hier.

Gaasper Pleasure

15 augustus bij Gaasperplas, Amsterdam
Aan de mooie Gaasperplas wordt alweer voor de negende keer Gaasper Pleasure georganiseerd. Toffe muziek van onder andere Sandrien en Cinnaman, een verfrissende borrel en lekker eten. Meer informatie en tickets kun je hier vinden.

J’Adore at the Beach

16 augustus bij Beachclub Bloomingdale, Bloemendaal
Deze zondag is het showtime bij Beachclub Bloomingdale! Onder andere dj Chuckie, Aaron Gill en GLOWINTHEDARK zullen een optreden geven op dit strandfeestje. Nu nog hopen dat het zonnetje ook haar best doen. Meer info vind je hier.

Dancetour

16 augustus op het Marktplein, Apeldoorn
Het concept is simpel: Dancetour bouwt een podium in een stad in Nederland, waar top dj’s er vervolgens een feest van maken. Entree is gratis, meer informatie kun je hier vinden.

Beeld: iStock