VIVA’s weekendtips – 14 t/m 17 mei

Zin om er de komende dagen op uit te gaan, maar tot nu toe nog een lege agenda? Check VIVA’s weekendtips!

Rollende keukens

13-17 mei op Westergasfabriek, Amsterdam
Tientallen mobiele eetgelegenheden verenigen zich tot één groot openluchtrestaurant. Van een gastronomische vreetkar tot barbecue en rollende keukenprinsessen: op eetgebied vind je er van alles wat. Ook muziek ontbreekt niet. Heerlijk om een dagje te eten, relaxen en dansen.

The Amsterdam Coffee Festival

15-17 mei op de NSDM-werf, Amsterdam
Koffieliefhebbers en foodies opgelet! Drie dagen lang wordt de NSDM-werf omgebouwd tot The Amsterdam Coffee Festival. Naast koffiebeleving vind je hier trends, muziek, culinaire highlights en dj’s. Vol internationale smaken, stijlen en statements.

Soenda Festival

16 mei in recreatiegebied Ruigenhoekse Polder, Groenekan (Utrecht)
Kom dansen op de techno- en housebeats van o.a. Jeff Mills, Alan Fitzpatrick, Âme en Nuno dos Santos. Er is nog een beperkt aantal kaarten!

Red Bull Zeepkistenrace

16 mei in de Cauberg, Valkenburg
Prachtig: coureurs racen in zelfgebouwde zeepkisten zo snel mogelijk de Cauberg af. Het parcours is meer dan 480 meter lang en bevat meerdere jumps. Kom deze helden aanmoedigen! Voor meer info, check de website.

Voltt Summer Special

17 mei in Woodstock 69, Bloemendaal aan Zee
Voordat eind augustus het grote Voltt Loves Summer Festival losbarst, organiseert Voltt deze zomer een aantal kleinere Summer Specials. Deze editie is het aan de dj’s Dense & Pika, Boris Werner en Bart Skils om een feestje te bouwen.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.