VIVA’s weekendtips – 15 t/m 17 januari

weekendtips

Het weekend bestaat om lekker stoom af te kunnen blazen. Maar waar kun je dat het beste doen? VIVA’s weekendtips bieden het antwoord.

Eurosonic Air

15 t/m 17 januari in Groningen
Eurosonic Noorderslag, dat vanavond in Groningen van start gaat, is al jaren hét festival voor opkomende muzikanten, en is dus ook steevast uitverkocht. Goed nieuws voor ons dus dat het onderdeel Eurosonic Air, te vinden in een grote tent op de Grote Markt, gratis te bezoeken is. Reken op namen als The Common Linnets, Typhoon, John Coffey, Jett Rebel en De Staat. Zaterdagmiddag is een speciaal eerbetoon aan David Bowie.
Klik voor tijden, de line-up en meer info over Eurosonic Air.

Fashionweek Amsterdam

15 t/m 18 januari in Amsterdam
Of je nou gaat voor inspiratie, de hippe feestjes of gewoon om mensen te kijken: de Fashion Week is een combinatie van modeshows van zowel opkomende talenten als bekende merken. Er staan nog een hoop activiteiten op de agenda, dus er is altijd wel iets te vinden naar jouw smaak.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Fashionweek Amsterdam.

Kevin Hart

16 januari in Amsterdam
Misschien ken je hem nog van de ‘Scary movie’-reeks of komedies als ‘The 40-year old virgin’ (misschien ook niet), maar grappenmaker Kevin Hart heeft het anno 2016 geschopt tot de op één na best betaalde komiek ter wereld (op Jerry Seinfeld na). De Amerikaan is dit weekend te zien in Ziggo Dome met zijn tourshow ‘What Now?’. Aanrader!
Klik voor meer info en tickets voor Kevin Hart.

WeAre

16 januari in Eindhoven
The rebirth of Eindhoven’s club scene, zeggen ze er bij poppodium de Effenaar zelf over. In Eindhoven hoor je deze zaterdag daarom housemuziek van een indrukwekkend lijstje internationale dj’s en ga je uit je plaat op een spektakel van een productieshow.
Klik voor meer informatie en kaarten voor WeAre.

Metz New Years Drink

17 januari in Rotterdam
Was je nog niet klaar met proosten? Het Rotterdamse Club Vie is dé plek om je zondag door te brengen. Tijdens de nieuwjaarsborrel (van 19 tot 01 uur) dans je met je glaasje bubbels op dj’s als Funkerman en Lucien Foort.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Metz New Years Drink.

Beeld: iStock