VIVA’s Weekendtips – 16 t/m 18 oktober

Heb jij nog inspiratie nodig om een leuk weekendprogramma op te stellen? Check nu VIVA’s Weekendtips!

Amsterdam Dance Event

16, 17 en 18 oktober in Amsterdam
Dit weekend kun je niet om Amsterdam Dance Event heen! Als werelds grootste club festival is ADE het Mekka van alle dansliefhebbers. Dit jaar viert het muziekspektakel zelfs haar twintigste verjaardag. Daar moet op gedanst worden! Klik voor meer informatie en tickets voor Amsterdam Dance Event.

Bockbierfestival

16, 17 en 18 oktober in Utrecht
Dit jaar wordt de 21ste editie van het Utrechtse Bokbierfestival gehouden. Tijdens het festival kun je verschillende soorten bockbier proeven en belonen met een cijfer. Aan het eind van het weekend wordt bekendgemaakt wat het beste bockbier van 2015 is. Je kunt niet alleen bier drinken, er staat ook nog veel muziek, theater en lekker eten op het programma. Klik voor meer informatie over het Bockbierfestival.

Dutch Design Week

17 en 18 oktober in Eindhoven
Dit weekend gaat de Dutch Design Week weer van start. 9 dagen lang presenteert DDW op 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2400 designers. Aan jou de mogelijkheid jezelf nieuwe vragen te stellen, inspiratie op te doen voor je eigen antwoorden en je te laten overtuigen door de kracht van Design. Klik voor meer informatie en tickets voor Dutch Design Week.

Neuzelbeurs

17 en 18 oktober in De Broodfabriek in Rijswijk
Heb jij zin in een dagje koopjes scoren? Met meer dan 350 kramen is de Neuzelbeurs één van de grootste koopjesmarkten van Nederland. Mocht je zelf nog een hoop spullen kwijt willen, is het ook mogelijk om zelf met een kraam op de markt te staan. Kom anders lekker neuzelen. Klik voor meer informatie en tickets voor de Neuzelbeurs.

Gabriel Iglesias: Unity Through Laughter

17 oktober in Ahoy, Rotterdam
Gabriel Iglesias is terug met zijn nieuwe show ‘Unity Through Laughter’ en staat hiermee op 17 oktober in Ahoy. Deze eerste klas komediant brak door met zijn shows “Hot and Fluffy” en “I’m not Fat… I’m Fluffy” en staat garant voor buikpijn van het lachen. Klik voor meer informatie over Gabriel Iglesias in Ahoy en tickets voor Unity Through Laughter.

Scream O Ween

18 oktober in Gilze
Kun jij ook niet wachten op Halloween? Scream O Ween is de perfecte manier om helemaal in de stemming te komen. Vijf scare zones, drie doolhoven, twee show, één gruwelijk verhaal en jij… Jij speelt de hoofdrol. Het evenement gaat op 18 oktober van start. Gil niet te hard als je dan niet kunt, Scream O Ween duurt tot 1 november. Klik voor meer informatie en tickets voor Scream O Ween.

Beeld: iStock