VIVA’s weekendtips: 18 en 19 juli

weekendtips

Dit weekend nog niets leuks in de agenda staan? Hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Check VIVA’s weekendtips!

22fest

18 juli in het groene Diemerbos, Amsterdam
Het online muziekplatform 22tracks organiseert op haar eerste festival: 22fest. Met een melting pot aan muziekgenres, kleurrijke aankleding, ontspannen sfeer en een festivallocatie tussen de bomen, slaat het fetsival een brug tussen alles wat elektronisch, tropisch, hiphop, alternatief en soulvol is. Tickets voor 22fest zijn hier te koop.

F.A.S.T. This is summer festival

18 juli in F.A.S.T. Surfdorp, Scheveningen
Voor de echte surfbelevenis (inclusief leuke surfdudes) ben je in dit unieke surfdorp zaterdag aan het goede adres. Met optredens van o.a. Will and the People en Pat Smith. Tickets koop je hier. 

Milkshake Festival

19 juli in het Westerpark, Amsterdam
Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: Milkshake Festival laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. ‘Niets moet, alles mag’ is dan ook het motto. Kaarten voor Milkshake Festival koop je hier.

Cultuurfestival Picknick

19 juli in het Van der Werfpark, Leiden
Alle zondagen in juli strijkt Cultuurfestival Picknick neer in het Leidse Van der Werfpark. Een middag vol met live muziek, theater, kinderactiviteiten, foodtrucks, colleges, markt, workshops en een tal van leuke extra’s. Entree is gratis, hier vind je meer info over het Cultuurfestival Picknick.

Beeld: iStock