VIVA’s Weekendtips – 18 t/m 20 december

Nu de feestdagen eraan komen, is het natuurlijk wel tijd voor een feestje. Weet jij nog niet precies wat je wilt doen dit weekend? VIVA’s Weekendtips bieden de oplossing.

Christmas Village on Ice

18, 19 en 20 december op het Museumplein, Amsterdam
Op 18 december gaat het gezellige en smaakvolle Christmas Village on Ice van start, georganiseerd door Amsterdam on Ice. Het evenement biedt een ontdekkingstocht tussen knusse chalets die een variatie bieden aan lifestyle, fashion, kerst, entertainment en het lekkerste eten. En lukt het je echt niet om deze week te gaan? Dan heb je volgend weekend nog een kans. Klik voor meer informatie over Christmas Village on Ice.

Amsterdam Sound System Weekender

18 en 19 december in de Q-Factory, Amsterdam
Ook dit jaar gaan we weer helemaal los met Amsterdam Sound System Weekender. Twee avonden lang het allerbeste binnen de sound system cultuur, onder leiding van een geweldige line-up. Klik voor meer informatie en tickets voor Amsterdam Sound System Weekender.

Cartel 5 Year Anniversary

18 december in de Melkweg, Amsterdam
Al vijf jaar lang brengt Cartel je de beste pakhuisfeesten, raves, vieringen en festivals in verschillende clubs met als resultaat een heleboel onvergetelijke herinneringen. Tijdens deze bijzondere viering vieren ze daarom zowel het verleden als de toekomst met een unieke mix van oude bekenden en nieuwe gezichten om opnieuw voor een memorabele avond te zorgen. Klik voor meer informatie en kaarten voor Cartel 5 Year Anniversary.

International Circusfestival Enschede

19 en 20 december in Enschede
Dit jaar viert het festival maar liefst haar twintigste verjaardag. Al zoveel jaar is het festival een begrip zoals binnen als buiten Nederland. Ook dit jaar strijden topartiesten van over de hele wereld weer om de Gouden Artiest en doen aanstormende binnen- en buitenlandse artiesten je geheel versteld staan. Spanning, sensatie en natuurlijk ook een lach vormen samen dit circusspektakel. Klik voor meer informatie en kaarten voor International Circusfestival Enschede.

Valhalla Festival

19 december in Amsterdam RAI
Na drie uitverkochte edities biedt Amsterdam RAI opnieuw onderdak aan Valhalla: een winterspektakel waar een onwaarschijnlijke werkelijkheid je zal verrassen en conventies worden uitgedaagd door het onmogelijke. Het klassieke circus en moderne nachtleven komen samen in een labyrint aan muziekstijlen met dit jaar als thema ‘Cirque Oriëntale’. Klik voor meer informatie en tickets voor Valhalla Festival.

On The Run Kersteditie

20 december in Utrecht
Wil jij alvast beginnen met die decemberkilo’s eraf lopen? Ren dan mee met de On The Run Kersteditie. Niet alleen is het natuurlijk heel goed voor je, het is ook nog eens voor een goed doel. De opbrengsten van de loop gaan namelijk de Voedselbank. Die kunnen dat zeker wel gebruiken tijdens de feestdagen. Klik voor meer informatie en om je in te schrijven voor On The Run Kersteditie.

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.