VIVA’s weekendtips – 18 t/m 20 september

Weekend voor de boeg, maar nog niets in je agenda om te doen? Check hier VIVA’s weekendtips!

Just Peace Festival

18, 19 en 20 september in Den Haag
Just Peace Festival is georganiseerd in het teken van de internationale VN dag van de vrede. Er is een breed programma, variërend van muziekfestivals tot kunsttentoonstellingen. Meer informatie over Just Peace festival kun je hier vinden.<

Incubate

18, 19 en 20 september in Tilburg
Incubate is een festival voor grensverleggende cultuur. Het geeft een beeld van een cultuur als geheel, met muziek, film en theater. Het festival presenteert meer dan 300 artiesten, in allerlei verschillende muziekstijlen. Meer informatie over Incubate en tickets kun je hier vinden.

LEF! Festival

18 en 19 september in Oss
LEF! is een festival dat overloopt van de Brabantse gezelligheid. Het unieke festival is een enorm circus vol muziek, attracties, gezelligheid en lekker eten. Meer informatie over LEF! Festival en tickets kun je hier vinden.

De Dijk

18 en 19 september in Openluchttheater Bloemendaal
Deze band heeft een uniek geluid met hun combinatie van rock en soul met hartstochtelijke Nederlandse teksten. De Dijk komt elk jaar naar Bloemendaal en ook dit jaar staat er weer een spetterend optreden op het programma. Meer informatie en tickets kun je hier vinden.

Breda Barst

19 en 20 september in Stadspark Valkenberg, Breda
Dit popfestival bestaat twintig jaar, wat natuurlijk vraagt om een extra groot feest. Het festival kent een brede variatie aan muziekgenres en presenteert zowel lokaal talent als gevestigde artiesten. Muziek, theather, eten en drinken en ook nog allemaal ecologisch verantwoord. Meer informatie over Breda Barst kun je hier vinden.

Draaimolen Festival

19 september in Charlotte Oord, Tilburg
Draaimolen Festival biedt de perfecte afsluiting van de zomer. Je kunt genieten van de beste artiesten in intieme setting, verdeeld over twee podia. Het festival vindt plaats op een prachtige locatie in Tilburg, waar de tijd jaren stil heeft gestaan en de natuur haar vrije gang kon gaan. Meer informatie over Draaimolen Festival en tickets kun je hier vinden.

Beeld: iStock