VIVA’s weekendtips – 19 t/m 21 juni

Midzomernacht

Zin om er de komende dagen op uit te gaan, maar tot nu toe nog een lege agenda? Check VIVA’s weekendtips!

Best Kept Secret

19 t/m 21 juni in de Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Dit festival heeft op muziekgebied van alles te bieden: van indie, folk en hip-hop tot rock en electronics. De line-up bestaat uit The Libertines, Kenny B, Royal Blood, Black Mountain, Balthazar, Typhoon en nog heel veel meer. Tickets koop je hier.

Midzomernacht

20 juni in de Efteling, Kaatsheuvel
De Efteling viert zaterdag de start van de zomer. Hier geniet je van zomerse drankjes, hapjes, entertainment, live muziek en een sprookjesachtige omgeving. Om 19.30 uur word je welkom geheten door vrolijke boswezens en acrobaten en hun kunsten. Daarna kun je dansen met elfjes, trollen en faunen tot de zon wegzakt en de avond afsluiten met grootse vreugdevuren.
Meer informatie vind je hier.

House op de Neude

20 juni op de Neude, Utrecht
Aanschouw een muzikaal kickboksspektakel tijdens de DJ Battle van Club Loud. De mannen van Slapfunk, Bright en Spacerijen gaan de strijd aan en slaan elkaar genadeloos om de oren tijdens de back­to­back sessies. Onder leiding van Roga wordt de timetable ter plekke samengesteld. Niemand wie, wanneer en tegen wie hij draait. Check het event voor meer informatie.

Pleinvrees am Strand

21 juni in Woodstock 69, Bloemendaal aan Zee
Hier kun je niet alleen dansen, maar ook voetballen! ’s Middags wordt een toernooi georganiseerd waarin 24 teams tegen elkaar strijden om de Pleinvrees Cup. Scoor je kaarten hier.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.