VIVA’s weekendtips – 2 t/m 4 oktober

Heb jij behoefte aan een uitstapje, maar nog geen idee waar je heen wilt? Check dan VIVA’s weekendtips!

VT Wonen & Design Beurs

2, 3 en 4 oktober in de Amsterdam RAI
De laatste dagen van de beurs is het evenement nog in volle gang. Dit is jouw kans om binnen te kijken bij VT Wonen, Eigen Huis en Interieur, Ariadne at Home en WONEN Landelijke Stijl! Ook als je bezig bent met een verbouwing, op zoek bent naar interieuradvies of als je gewoon even rond wilt kijken, is de beurs zeker een aanrader! Klik voor meer informatie over VT Wonen & Design Beurs.

1 jaar Markthal

2, 3 en 4 oktober in de Markthal, Rotterdam
De Markthal viert haar eerste verjaardag en dat vraagt natuurlijk om een feestje. Rondleidingen, muziek, happy hour en natuurlijk allerlei proeverijen. En ter ere van het eerste jaar krijg je ook nog eens korting op parkeren. Dat is nu maar één euro per uur. Klik voor meer informatie over 1 Jaar Markthal.

Amsterdam Eats

2, 3 en 4 oktober in Amsterdam
Het eerste indoor organisch eten festival. Hapjes uit een grote variatie aan foodstands en foodtrucks uit allemaal verschillende keukens, drinken variërend van wijn tot versgeperste sapjes en muziek om alles tot een feestelijk geheel te maken. En ook nog eens allemaal organisch! Klik voor meer informatie over Amsterdam Eats.

TomoFair

3 oktober in de Jan Massinkhal, Nijmegen
TomoFair is de grootste indoor Japanse markt in Nederland. Het evenement kent meer dan 150 stands, demonstraties, presentaties, cosplay en Japanse gerechten. Andere activiteiten op het programma zijn onder andere karaoke, danswedstrijden, Japanse bingo en sumoworstelen. Klik voor meer informatie over TomoFair.

HRFST Festival

3 oktober in Fort Vechten, Utrecht
Er is geen betere manier om de herfst in te luiden dan met het HRFST Festival! Vier zalen met een variatie aan muziekstijlen, een groot assortiment aan speciaalbieren en exclusieve wijnen, verwarmde terrassen en een rollende keuken. Dat blaast de bladeren wel van de bomen! Klik voor meer informatie en tickets voor HRFST Festival.

Confetti Club

3 oktober in Schouwburg Rotterdam
De Confetti Club keert terug naar de Schouwburg en dat belooft weer een kleurrijk evenement te worden. De Confetti Club is meer dan een feest, het is een muzikale safari langs de meest uiteenlopende genres en stijlen. Het motto luidt: niks moet, alles mag! Klik voor meer informatie en tickets voor Confetti Club.

Beeld: iStock