VIVA’s weekendtips

Zin om dit weekend iets leuks te doen, maar tot nu toe nog een lege agenda? VIVA geeft tips!

Secret Saturday – White Edition
11 april in nachtclub Montecarlo, Nijmegen.
Het is lekker weer, dus wij vinden het weer tijd voor de white parties. Haal je witte outfitje uit de kast en ga los op lekkere house- en urbanbeats.

Sieradenbeurs
11 en 12 april, Breda
Zin in een vrouwendagje? Neem een kijkje op de Sieradenbeurs in Breda. Je vindt er o.a. handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen en sieraden uit andere culturen. Daarnaast zijn er leuke workshops! Check de website voor meer info.

NN Marathon Rotterdam
12 april, Coolsingel Rotterdam
De startnummers zijn allemaal al vergeven, maar je kan natuurlijk ook gezellig komen aanmoedigen! Check hier het programma.

Gooische wortels
12 april, Hilversum
Een streekmarkt met muziek, lokaal en biologisch eten en drinken, mooie lifestyle producten, gratis workshops, en een heuse kledingruil. Je vindt er lifestyle producten en allerlei leuke cadeau- en moestuinartikelen.

Spirituele Wellness Beurs
12 april in de Bonte Wever, Assen
Drukke werkweek gehad en ben je wel toe aan een beetje stressontlading? Dan is deze beurs misschien iets voor jou! Check hier wat je er allemaal kan vinden.

 

 

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.