VIVA’s Weekendtips – 20 t/m 22 november

Ben jij nog aan het speuren naar evenementen of feesten om je agenda mee te vullen dit weekend? Misschien heb je iets aan onze weekendtips.

IDFA

20, 21 en 22 november in Amsterdam
Het International Documentary Film Festival Amsterdam is weer van start gegaan. Filmmakers van over de hele wereld komen naar Amsterdam om hun werk te tonen aan het publiek. Het festival is dé stimulerende ontmoetingsplek voor regisseurs, producenten, kopers en filmliefhebbers. Ook dit jaar wordt er weer een uitgebreid programma van ruim 250 creatieve documentaires getoond. Klik voor meer informatie en tickets voor IDFA.

Innovation in the Dam

20, 21 en 22 november in de Melkweg, Amsterdam
Innovation in the Dam is een driedaags Drum ’n Bass evenement in Amsterdam. Ook deze editie bestaat de line-up weer uit de grootste namen uit de scene. Innovation viert dit jaar ook nog eens haar tiende verjaardag, dus dat vraagt natuurlijk om een extra groot feest. Klik voor meer informatie en tickets voor Innovation in the Dam.

LongTree Festival

20 en 21 november in Langeboom, Noord-Brabant
Het LongTree Festival is één van de veelzijdigste festivals in Nederland. Je wordt twee dagen lang heen en weer geslingerd van 90s naar House en van Nederlandstalig naar Dance. Niets is te gek tijdens dit tweedaagse muziekfestijn. Klik voor meer informatie en tickets voor LongTree Festival.

Van Nelle by MUST

20 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam
Tot nu toe kende MUST in Van Nelle twee area’s. Dit jaar wordt alles samengevoegd om er één groot feest van te maken. Een groot nieuw podium met de bars eromheen en het publiek centraal. Op de line-up staan dit jaar veel nieuw Nederlands talent om het dak van het Dance feest af te kunnen blazen. Klik voor meer informatie en tickets voor Van Nelle by MUST.

Dance Festival Breda

21 november in het Casse Theater in Breda
Dit jaar vindt de derde editie van het indoor Dance Festival Breda plaats. Het muziekevenement biedt vijf area’s gevuld met o.a. Latin House, Progressive House, Techhouse/Electro, Deephouse/Lounge en Classics. Een must voor elke Dance fan. Klik voor meer informatie en tickets voor Dance Festival Breda.

Beeld: iStock