VIVA’s weekendtips: 21 t/m 23 augustus

viva's weekendtips

Een angstvallig lege agenda dit weekend, terwijl je wel veel zin hebt in een feestje? Check dan VIVA’s weekendtips, er valt namelijk van alles te beleven.

Lowlands

21 t/m 23 augustus op evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
Het festival der festivals is en blijf Lowlands. En helemaal met de artiesten die dit jaar naar Biddinghuizen afreizen: Kendrick Lamar, Major Lazer, Passenger, Ben Howard, Paolo Nutini, Balthazar en De Jeugd van Tegenwoordig zijn slechts een aantal toppers van het blokkenschema. Kaarten voor Lowlands zijn hier verkrijgbaar.

De Parade

Hele weekend, Amsterdam
Het laatste weekend van De Parade van dit jaar! Allerlei muziek, verschillende theatervoorstellingen, lekker eten: op de Parade kun je je hele dag vermaken. Meer informatie vind je hier.

Ibiza Beach Party

22 augustus bij Strandhuys Buitengewoon, Noordwijk
Voor een Ibiza party hoef je heus niet naar het Spaanse eiland af te reizen, die vindt namelijk gewoon plaats aan het strand van Noordwijk! Disco dance classics worden deze avond afgewisseld met lekkere salsa en clubhits uit Ibiza. Entree is gratis, meer informatie over de Ibiza Beach Party vind je hier.

Dansen bij Olivier

22 augustus bij Belgisch biercafé Olivier, Leiden
Iedere vierde zaterdag van de maand is het weer zover: dansjes wagen in Leiden! House, disco, soulful en misschien wel je favo Top40-plaat. Entree is gratis, maar zorg wel dat je op tijd bent. Informatie over Dansen bij Olivier kun je hier vinden.

Ferry Corsten on the Beach

23 augustus bij Fuel Beach Club, Bloemendaal
Traditiegetrouw brengt Ferry Corsten ook dit jaar weer een bezoek aan Fuel Beach Club. Dat doet hij echter niet alleen, niemand minder dan Paul Oakenfold vergezelt hem. Meer informatie en tickets kun je hier vinden.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.