VIVA’s weekendtips – 22 t/m 24 januari

weekendtips

Het is tóch nog winter geworden buiten, dus we moeten ons weer warm dansen. En waar kan dat nou beter dan op een feestje uit de weekendtips van VIVA?

Girls Goin’ Wild

22 januari in Villa Thalia, Rotterdam
Als vrouw zijnde gaan we vaak genoeg door het lint, dus het is leuk als er een keertje een goede reden voor is. Hier is-ie: Girls Goin’ Wild in Rotterdam. Inclusief de beste dj’s met de smaken eclectic, urban, techno en R&B.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Girls Goin’ Wild.

Tram 10

22 januari in Tram 10, Amsterdam
Normaal proberen we het OV zo veel mogelijk te vermijden, tenzij het Tram 10 betreft. De techno-tempel viert zijn eenjarige verjaardag, dus dat wordt sowieso een geweldige rit.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Tram 10.

Strobe 3 Year Anniversary

23 januari in Factory 010, Rotterdam
Voor deze speciale gelegenheid pakt Strobe het anders aan. Ze combineren internationale namen met lokale talenten en zo’n combinatie vraagt om meer ruimte. Daarom is het spektakel deze keer verdeeld over twee zalen.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Strobe 3 Year Anniversary.

Vorstival

23 januari in de Vorstengrachtdonk, Oss
De makers van LEF! laten zien dat ze ook daadwerkelijk lef hebben met hun nieuwste festival. Want dat het koud is, betekent niet dat je binnen moet blijven zitten. Op het koelste festival van Nederland, worden je zo weer warm. Vergeet je ski’s niet.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Vorstival.

Vunzige Deuntjes

23 januari in Simplon, Groningen
Vunzige Deuntjes komt voor het eerst naar Groningen en daar zijn we helemaal voor. Wie wil er nou geen avond vol R&B, dance, hiphop en al die andere gezelligheid waar het feest bekend om staat?
Klik voor meer informatie en kaarten voor Vunzige Deuntjes.

Bon Chic

24 januari in Club Vie, Rotterdam
We sluiten het weekend in stijl af op Bon Chic. Het concept is al jaren een begrip in Frankrijk en nu mogen wij er ook eindelijk van genieten. Klasse, stijl, allure en gewoon een lekker feest.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Bon Chic.

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.