VIVA’s Weekendtips – 23 t/m 25 oktober

Elk weekend is er veel te beleven, maar je moet wel weten waar je het kunt vinden. Wij hebben het voor je uitgezocht! Heb jij nog geen plannen dit weekend? Check nu VIVA’s Weekendtips!

Oktoberfeest

23, 24 en 25 oktober in Sittard
Oktoberfest gaat dit weekend verder in Sittard. Vier grote feestpalviljoens in Duitse stijl en elke avond live met nationale en internationale topartiesten. Maar muziek is niet de enige reden om naar het Oktoberfeest te gaan. Er is ook nog een kermis met meer dan zestig attracties, een uitgebreide catering en veel Duits plezier. Klik voor meer informatie en tickets voor Oktoberfeest Sittard.

Halloween Fright Nights

24 en 25 oktober in Walibi Holland, Biddinghuizen
Overdag is er niets aan de hand, maar zodra het duister invalt verandert Walibi in jouw persoonlijke nachtmerrie. Een hel vol gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies, kinky meesteressen, hongerige freaks en Eddie de Clown, durf jij het aan? Mocht je deze week niet kunnen, gaat de nachtmerrie volgend weekend weer door. Maar onthoud wel, there is no escape… Klik voor meer informatie en tickets voor Halloween Fright Nights.

Baantjer Live

24 en 25 oktober in het Luxor Theater, Rotterdam
Na Baantjer en de moord in het theater is het vervolg nog spectaculairder. Tijdens dit intieme programma ben jij getuige van een jubileum met een onheilspellend randje. De Cock (Peter Tuinman) en Vledder (Beau Schneider) zijn ter plaatste om de moord te onderzoeken. Weet jij wie de dader is? Klik voor meer informatie en tickets voor Baantjer Live.

Nachtklimmen

24 oktober bij Fun Forest in Rotterdam, Amsterdam, Almere en Venlo
Zaterdag 24 oktober is het weer Nacht van de Nacht. Ook in de klimbossen van Fun Forest gaan de lichten uit, maar het klimmen gaat gewoon door. Durf jij de uitdaging aan? Door het duister klimmen aan niets meer dan een gordel? Klik voor meer informatie en kaarten voor Nachtklimmen.

Origin Chocolate Event

24 oktober in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam
Chocolade zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren. Tijdens het Origin Chocolate Event heb jij de kans de meest befaamde chocolademakers in de wereld te ontmoeten, 100% duurzame chocolade te ervaren, alles te leren over verschillende chocolade en vooral een heleboel chocolade te proberen. Daarnaast hebben de echte chocoladefreaks ook nog de mogelijkheid om een speciaal driegangen chocoladediner te beleven. Klik voor meer informatie en kaarten voor Origin Chocolate Event.

Mode & Fashion Event

25 oktober in Groningen
Je moet voor het Mode & Fashion Event redelijk ver naar het Noorden afreizen, maar het is de reis zeker waard. Alle modellenbureaus in het land worden tijdens dit evenement naar het Noorden gehaald. Als jij ervan droomt om model te worden mag je het al helemaal niet missen, maar het evenement biedt ook veel voor mensen die liever niet voor de camera staan. Workshops over gezond eten en visagie, trainingen en stand met alle musthaves binnen fashion, beauty en welness. Klik voor meer informatie en kaarten voor Mode & Fashion Event.

Beeld: iStock