VIVA’s Weekendtips – 24 t/m 27 december

Een extra lang weekend vraagt natuurlijk om extra veel uitstapjes. Heb jij het kerstweekend nog niet helemaal volgepland? Dan bieden de Weekendtips nog wat suggesties.

Wintercircus Hilversum

24, 25, 26 en 27 december op Werf 35 in Hilversum
Het wintercircus keert terug naar Hilversum met dit jaar een twee keer zo grote en spectaculaire show. Het evenement vindt plaats in een sfeervol verwarmd tentencomplex vol met nationale en internationale circusartiesten. Naast de vertrouwde acts, kun je dit jaar ook exclusief in het wintercircus enkele prijswinnende acts aanschouwen. Klik voor meer informatie en kaarten voor Wintercircus Hilversum.

Cool Christmas

24 december in Scheveningen Bad, Den Haag
Ook dit jaar wordt Cool Event Scheveningen afgetrapt met Cool Christmas, waarin verschillende artiesten op een unieke wijze het kerstverhaal vertellen door middel van lekkere optredens. De schaatsbaan wordt omgetoverd tot een woonkamer om een podium te bieden aan dit spektakel. Klik voor meer informatie over Cool Christmas.

Black Tie

24 december de Cruise Terminal, Rotterdam
Voor het vierde jaar op rij maakt Rotterdam zich op voor Black Tie, het grootste kerstbal in Nederland. Na een heerlijke diner, is de Cruise Terminal dé locatie om te zijn op kerstavond. Met een heerlijke line-up – natuurlijk allemaal in pak – dans je zo de kerstdagen in. Klik voor meer informatie en kaarten voor Black Tie.

Kerstival

24 december in de binnenstad van Zwolle
Tijdens het jaarlijkse Kerstival spannen horecagelegenheden uit de hele binnenstad van Zwolle samen om een spectaculair evenement te organiseren. In de verschillende horecagelegenheden spelen de hele avond meerdere artiesten waarbij jij zelf kunt kiezen waar je het meeste zin in hebt. Dit is niet alleen muziek, maar bijvoorbeeld ook stand-up comedy. Klik voor informatie over Kerstival.

The Christmas Show

26 en 27 december in de Ziggo Dome, Amsterdam
Er zijn al meerdere shows uitverkocht, maar voor de voorstellingen op 26 en 27 december zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Beleef kerst daarom op de meest bijzondere manier met The Christmas Show. De show belooft een kerstspektakel vol bijzondere acts, dansers en artiesten. Klik voor meer informatie en kaarten voor The Christmas Show.

Urban Elite

26 december in de Heineken Music Hall, Amsterdam
Op 26 december kun je gelijk de kerstkilo’s er weer af dansen tijdens Urban Elite, het grootste urban dance event van Nederland. Met een geweldige line-up garandeert het dance event een spectaculaire avond. Klik voor meer informatie en kaarten voor Urban Elite.

X-Mas Bash

26 december in de Central Studios in Utrecht
Ook dit jaar wordt er weer helemaal uitgepakt op de Super Sunday X-Mas Bash editie. Een gigantische line-up samen met de aankleding en visuals van Super Sunday zullen garant staan aan een feest waar je volgende kerst nog over napraat. Klik voor meer informatie en kaarten voor X-Mas Bash.

Humorfestival Deventer

27 december in de Deventer Schouwburg
Hebben de kerstdagen met je schoonfamilie alle humor uit je geslagen? Tijd om weer lekker humoristisch op te laden door het jaar lachend af te sluiten op het humorfestival in Deventer. Het festival zit bomvol activiteiten zoals cabaret, films, kunst, stand-up comedy, muziek en theater. Wie het laatst lacht, lacht immers het best. Klik voor meer informatie en kaarten voor Humorfestival Deventer.

Crazy XX-Mas

27 december in het Honingcomplex in Nijmegen
Nadat het feest op tweede kerstdag in recordtijd was uitverkocht, werd er een extra editie opgezet voor op derde kerstdag. Op 27 december verandert de Kube opnieuw in het gezelligste kerstfeest van het land. De Q-DJ’s verzorgen de muziek en tel je de show en entertainment van de Matrixx daarbij op, dan weet je dat je in bent voor een onvergetelijke avond. Klik voor meer informatie en kaarten voor Crazy XX-Mas.

Beeld: iStock