VIVA’s weekendtips – 26 t/m 28 juni

weekendtips

Zin in een dansje dit weekend, maar nog geen idee waar je die moet gaan wagen? Check VIVA’s weekendtips!

Down the Rabbit Hole

26 t/m 28 juni op Recreatieplas De Groene Heuvels, Beuningen
Een bomvol muziekprogramma van drie hele dagen en nachten, bijzondere avonturen op het festivalterrein, in het bos, op het meer en ander gegoochel met hoge hoeden. Tickets kun je hier bestellen.

Foute Party

26 juni in Brabanthallen, Den Bosch
Kan het Foute Uur voor jou niet lang genoeg duren? En houd je wel van een feestje? Dan mag je de Foute Party van Q-Music niet missen. Onder andere Charly Lownoise & Mental Theo, 3T (jeugdsentiment!) en de radio-dj’s brengen de foutste hits ten gehore. Tickets zijn hier te koop.

Zomerkriebels Festival

27 juni in het Gagelbos, Utrecht
Met je vrienden chillen of dansen in het groene gras van het Gagelbos: dat is Zomerkriebels! De line-up is zo divers als de spikkeltjes op je ijshoorntje, dus er is voor ieder wat wils. Van Gregor Salto tot Shermanology en van The Flexican tot Feest DJ Ruud, bij welke dj gaan jouw voetjes van de vloer? Hier scoor je kaarten.

Expedition Festival

27 juni in Ahoy, Rotterdam
Omdat het festival (helaas) niet plaats kan vinden in het Bergse Bos, is Expedition Festival dit jaar voor het eerst een indoor feestje. DJ Harvey, DJ Koze, Moodman, Lil Louis beloven dit net zo swingend te maken als de vorige edities. Kaartjes koop je hier.

Dansen bij Olivier

28 juni in Belgisch biercafé Olivier, Leiden
Iedere maand worden de stoelen en tafels in dit biercafé aan de kant geschoven en is het tijd voor dansjes! Natuurlijk wel onder het genot van zo’n heerlijk biertje. Meer informatie vind je hier.

Wende en het Gelders Orkest

28 juni in Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
Wende Snijders brengt samen met het voltallige orkest een weergaloze avond vol vuur, melancholie en verleiding. Op de geweldige locatie en met goed weer in het verschiet, belooft dit een fijne zomeravond te worden. Meemaken? Tickets koop je hier.

Beeld: iStock