VIVA’s Weekendtips – 27 t/m 29 november

Ben jij nog op zoek naar plannen voor het aankomende weekend? Met VIVA’s Weekendtips kunnen we je hopelijk een handje helpen.

Amsterdam Art Weekend

27, 28 en 29 november in Amsterdam
Gedurende een lang weekend wordt een uitgebreid programma aangeboden met meer dan 90 tentoonstellingen, optredens, voorstellingen en debatten waar meer dan vijftig deelnemende artiesten de nieuwste ontwikkelingen binnen de moderne kunst tonen. Het weekend biedt een unieke kans om de kunst van morgen vandaag al met eigen ogen te bekijken. Genoeg te zien en te doen voor een weekend vol kunstzinnig plezier. Klik voor meer informatie over Amsterdam Art Weekend.

Verknipt

27 en 28 november in de Amsterdam Studio’s
Dit jaar viert Verknipt haar derde verjaardag met een tweedaags spektakel. De lekkerste muziek van techno tot house, verdeelt over drie stages in drie verschillende warehouses. Een geweldig muzieksysteem, lange line-up, spectaculaire productie en lasers. Klik voor meer informatie en tickets voor Verknipt.

Bamboo

27 november in BIRD, Rotterdam
Een lekkere clubavond in BIRD met een heerlijke combinatie in muziekgenres. Get ready voor de beste muziek binnen de hiphop, disco, R&B en pop. En alle aspirant-Beyoncés hoeven ook geen avondje vrij te nemen: onder de nieuwe boog kun je een heuse karaokezaal vinden. Klik voor meer informatie en tickets voor Bamboo.

Frits

27 november op Foodfestival Amsterdam in Amsterdam RAI
Frits houdt van leuke uitstapjes. Deze keer neemt Frits jullie mee naar het Foodfestival Amsterdam in RAI voor een heerlijke borrel in zijn eigen borrelhoek en het lekkere eten van 70 verschillende foodtrucks. Daarnaast zorgt Frits zelf voor de lekkerste house- en discoplaten. Klik voor meer informatie over Frits.

Herfstdrift Festival

28 november in Vasim Nijmegen
Er heerst weer herfstdrift. Na vier succesvolle edities wordt er opnieuw bewezen dat je midden in de herfst een grandioos feest kunt vieren. Verdeeld over vier podia staan er 25 binnen- en buitenlandse artiesten klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Een complete ervaring vol muziek, vette kunst, prikkelende decors, lekker eten en een spectaculaire dag. Klik voor meer informatie en tickets voor Herfstdrift.

Fashionchick Shopping Day

29 november, gewoon vanaf je eigen bank
Heb jij helemaal geen zin om je huis te verlaten met het koude weer? Goed nieuws. 29 november is hét shoppingevent, waar jij je huis niet eens voor hoeft te verlaten: de Fashionchick Shopping Day. 24 uur lang kunnen bezoekers van Fashionchick met grootse korting shoppen bij de absolute webshopfavorieten, zoals Costes, Invito en Omoda. Klik voor meer informatie over Fashionchick Shopping Day.

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.