VIVA’s weekendtips – 29 t/m 31 januari

weekendtips

Vier het weekend met een lekker feestje. Weet je niet waar? In VIVA’s weekendtips hebben we een overzicht voor je gemaakt.

Sneeuwbal Winterfestival

30 januari in Park Transwijk, Utrecht
Het Utrechtse ‘Park Transwijk’ transformeert op zaterdag 30 januari tot het winterse festivalterrein van Sneeuwbal. House, techhouse, techno en deephouse klinken op uit de verwarmde en overdekte areas. Je kunt bovendien lekker los gaan met je kleding, want zonder foute winteroutfit kom je het festivalterrein niet op.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Sneeuwbal Winterfestival.

Edelwise 5 jaar

29 januari in Edelwise, Amsterdam
Waar een verjaardag is, is een feestje. En de vijfde verjaardag van Edelwise betekent drie dingen: uit je dak gaan op de dansvloer, bergen confetti én champagne!
Kaarten worden alleen verkocht aan de deur, maar klik voor meer informatie over Edelwise 5 jaar.

Festival De Luie Hond

29 t/m 31 januari op Nieuwe Havenweg 23, Arnhem
Eten en muziek, wat wil je nog meer? Mobiele keukens vanuit het hele land komen in Arnhem samen om jou op soul, funk en reggae te trakteren.
Klik voor meer informatie over Festival De Luie Hond.

Happy Feelings Groningen

29 januari in Huize Maas, Groningen
Kun je wel een happy-boost gebruiken? Die krijg je dit weekend in het hoge Noorden. Huize Maas in Groningen wordt omgetoverd tot de vrolijkste club van Nederland, waar de hele avond het leukste uit alle muziekgenres wordt gedraaid. Lachen toch?!
Klik voor meer informatie en kaarten voor Happy Feelings Groningen.

Monsterball

30 januari in Annabel, Rotterdam
Voor een avondje lol en lekker dansen, kun je terecht bij het Rotterdamse Monsterball. Met live-acts van onder anderen Ronnie Flex en Yung Internet. De mannen van Venour hosten de avond.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Monsterball.

Beeld: iStock