VIVA’s weekendtips – 29 t/m 31 mei

Zin om er de komende dagen op uit te gaan, maar tot nu toe nog een lege agenda? Check VIVA’s weekendtips!

EdelWise

29 mei in Het Sieraad, Amsterdam
Voor wie de week af wil sluiten met een gezellige vrijdagmiddag- en avondborrel. Dit maandelijkse evenement wordt georganiseerd door Edel Amsterdam. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Rrrollend

29 t/m 31 mei, Leiden
Het foodtruck festival Rrrollend staat dit jaar in 12 steden. Dit weekend is het de beurt aan Leiden. Je kan er terecht voor hapjes, drankjes, entertainment en theater.

Diynamic Festival Official Afterparty

29 mei in RADION, Amsterdam
Het festival overdag is al uitverkocht, ’s nachts gaat het feest gewoon door.  Vanaf 23.00 uur ben je welkom op de afterparty.

Housequake

29 mei in Club Villa Thalia, Rotterdam
Housequake- dj’s Due Roog en Erick E komen naar de mooie club Villa Thalia. Naast reguliere tickets zijn er ook VIP-tickets. Zo kun je genieten van een volledig ingericht VIP-deck met zicht over de club, inclusief cocktails, champagne en culinaire hapjes.

Lalaland

29 & 30 mei, Harderwijk
Ben je niet zo van de grote evenementen maar houd je wel van een klein festivalletje? Dan is Lalaland misschien iets voor jou. Er zijn verschillende podia die twee dagen in het teken staan van muzikale acts en creatieve uitspattingen voor jong en oud. De entree is helemaal gratis!

Lente Kabinet Festival

30 mei in Het Twiske, Amsterdam
Een feest in het mooie natuurgebied Het Twiske kan eigenlijk bijna niet misgaan. Qua muziek biedt Lente Kabinet van disco en house tot aan elektronica en techno. Daarnaast is er een gevarieerd programma aan kunst en cultuur.

Edit Festival

30 mei in recreatiegebied Veerplas, Haarlem
Voor alle house- en technoliefhebbers. Tickets koop je hier.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.