VIVA’s weekendtips – 3 t/m 5 juli

weekendtips

Het wordt een warm weekend! Weet jij al hoe je ‘m – naast heel veel water drinken – gaat invullen? VIVA geeft tips.

Grand Départ

1 t/m 5 juli in Utrecht
Het kan je niet ontgaan zijn: de feestelijke start van de Tour de France wordt dit jaar gevierd in Utrecht. Dit weekend gaan er twee etappes van start. De eerste etappe is een individuele tijdrit van 13,8 kilometer en start zaterdag om 14.00 uur. De tweede etappe op 5 juli start om 13.45 uur en gaat via de stad naar Neeltje Jans. Meer informatie vind je hier.

All We Want Festival

3 t/m 6 juli in Kloster Graefenthal, Goch (Duitsland)
Een vierdaags technofestival voor maar 67,50 euro, waar wacht je nog op? De line-up vind je hier.

Pitch festival

3 & 4 juli in Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam
Hier kun je dansen op de muziek van o.a. James Blake, Dekmantel Soundsystem, John Talabot en Disco Dolly Soundsystem. Haal je tickets hier.

Beachrockers Festival

4 juli in Recreatiepark de Ulesprong, Sint Nicolaasga
Bang voor oververhitting op deze hete zaterdag? Op Beachrockers Festival hoef je daar niet bang voor te zijn. Het festival ligt aan een meer, dus je kunt tussendoor een frisse duik nemen. Speciaal voor het warme weer wordt er bovendien een watergevecht georganiseerd. Daarnaast is er een KWF insmeerbar, extra schaduwplekken en opblaaszwembadjes. Check de line-up hier.

HITTE GOLF On The Beach

5 juli in Beachclub Vroeger, Bloemendaal aan Zee
De ideale plek om dit weekend te zijn is natuurlijk het strand. Waan je voor dit feest in een extase van zon, zee, strand, lekkere cocktails en vers fruit, want dat is waar HITTE GOLF voor staat. Meer info vind je hier.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.