VIVA’s Weekendtips – 30 oktober t/m 1 november

Dit weekend staat helemaal in het teken van Halloween. Weet jij nog niet waar jij gaat griezelen de komende dagen? Check dan nu VIVA’s Weekendtips!

Halloween Night of Darkness

30 en 31 oktober in Beverwijk
Tijdens Halloween Night of Darkness loop jij de engste route van Nederland, dwars door Beverwijk. Een avond vol spanning, schrikmomenten en de engste horrorverhalen die tot leven komen. De route loopt langs drie verschillende ‘Haunted Houses’ met elk hun eigen thema. Je mag zelf de volgorde van de route bepalen, maar ook de weg van huis naar huis is niet zonder gevaren… Klik voor meer informatie en tickets voor Halloween Night of Darkness.

Halloween The Villains

30 en 31 oktober in Monde Verde, Landgraaf
Kom naar Monde Verde, doorkruis verschillende gedeeltes en ontmoet de Villains en andere schepsels. Een spannend en adembenemend evenement met een wandeling door de verschillende zones van het park, meer dan 90 acteurs en een afterparty in ‘Hell Hembra’. Klik voor meer informatie en tickets voor Halloween The Villains.

Haunted Castle

30 en 31 oktober in Kasteel Keukenhof in Lisse
Haunted Castle is het ultieme spookhuis. Het kasteel bestaat uit verschillende ‘haunted places’, die niet geschikt zijn voor hen met een zwak hart. Aan de rand van het park staat een verlaten fabriekspand, waar experimenten gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. In de bossen dwalen ontsnapte psychiatrische patiënten. In de ‘scare zone’ zijn de zombies opgesloten, je kunt er niet doorheen zonder zelf besmet te worden. Durf jij het kasteel te betreden? Klik voor meer informatie en kaarten voor Haunted Castle.

Halloween Griezeltochten

30 oktober in De Tuinen van Apeltern
De Halloween Griezeltochten in De Tuinen van Apeltern staan bekend om griezelen, schrikken en gillen. In smalle paadjes en tussen hoge hagen hebben zich spoken, heksen en andere wezens verstopt om jou de stuipen op het lijf te jagen. Het thema van dit jaar is Angsten en Fobieën. Durf jij het aan om te komen? Klik voor meer informatie en tickets voor Halloween Griezeltochten. http://www.appeltern.nl/nl/kalender/halloween_griezeltochten_2015

Halloween Pernis

31 oktober in Pernis, Rotterdam
Voor de zesde keer organiseert Halloween Pernis een haunted house met dit jaar als thema ‘Horror Party’. Spoken, vampieren, zombies en alle griezels die je kunt bedenken zijn allemaal aanwezig op de Horror Party. Durf jij mee te feesten? Het is misschien wel zo gezellig dat je nooit meer weg kunt… Klik voor meer informatie over Halloween Pernis.

The International Burlesque Circus

31 oktober in De Helling in Utrecht
Een burlesque feest met een circus twist, retromuziek, vintage kappers, candygirls, cupcakes en absint. En dat allemaal in het teken van Halloween. Een photobooth, een markt en magie, The International Burlesque Circus heeft het allemaal. Een Halloween vol spanning. Klik voor meer informatie en tickets voor The International Burlesque Circus.

Beeld: iStock