VIVA’s Weekendtips – 4 t/m 6 september

Zin om er dit weekend op uit te gaan, maar nog een lege agenda? Check hier VIVA’s Weekendtips!

Wereldhavendagen

4, 5 en 6 september in de haven van Rotterdam
Elk jaar is de pracht van Rotterdam – de haven – te bewonderen tijdens de Wereldhavendagen. Het evenement biedt een kijkje achter de schermen bij Europa’s grootste haven, met onder andere scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water, rondleidingen door de haven en cultureel entertainment. Meer informatie over de Wereldhavendagen kun je hier vinden.

Bussum Cultureel

4, 5 en 6 september in Bussum
Bussum Cultureel is een jaarlijks festival waar de bezoekers alle vormen van cultuur kunnen bewonderen. Het weekend staat in het teken van muziek, film, dans, theater en beeldende kunst. Meer informatie over Bussum Cultureel kun je hier vinden.

Into The Woods

4 en 5 september in het bos van Amersfoort
Dit jaar is alweer de vijfde editie van het muziekfestival Into The Woods in het Amersfoortse  bos. Eén bos, twee dagen, zes podia en tientallen artiesten. Het festival belooft dit jaar weer legendarisch te worden. Meer informatie over Into The Woods kun je hier vinden.

Valtifest

5 september op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord
Het verkleedfeest voor volwassenen. Deze editie van Valtifest is één grote cultuur-mash. De plaats waar je lekker jezelf kunt zijn, maar dan wel geheel verkleed. De dresscode van dit jaar: Folklore Madness.  Meer informatie over Valtifest kun je hier vinden.

Pleinvrees: Heroes

5 september in Sportpark Riekerhaven, Amsterdam
Het Pleinvrees: Heroes festival komt terug naar de Riekerhaven in Amsterdam met een lange line-up vol oude en nieuwe gezichten, een opzet zonder mainstage en een nieuw rariteitenkabinet. En mocht je om negen uur ’s avonds nog niet klaar zijn met feesten, gaat het festival om elf uur gewoon verder met de afterparty. Meer informatie over Pleinvrees: Heroes kun je hier vinden.
nbsp;

Open Studio Dagen

5 en 6 september in het Mediapark in Hilversum
Heb jij altijd al willen weten hoe televisie en radio worden gemaakt? De Open Studio Dagen biedt een uniek kijkje achter de schermen met onder andere rondleidingen, decorstukken bekijken, BN’ers spotten en een interactieve televisieshow. Meer informatie over de Open Studio Dagen kun je hier vinden.

Beeld: iStock