VIVA’s Weekendtips – 4 t/m 6 december

Het weekend is aangebroken en dus hebben we eindelijk weer de vrijheid om te doen wat we willen. Ben jij er nog niet helemaal uit met je plannen? Wellicht kunnen VIVA’s Weekendtips je helpen.

Winter-Fair Ahoy

4, 5 en 6 december in Ahoy, Rotterdam
De Winter-Fair keert weer terug naar Ahoy. De Fair is het enige indoor winterevenement in de regio en geschikt voor een breed publiek. Laat je alvast inspireren voor de kerst, scoor alvast wat decembercadeaus en vul je kledingkast aan met alles dat je wintergarderobe nog mist. Daarnaast zijn er ook nog activiteiten als een modeshow, optredens en een levende kerststal. Klik voor meer informatie en tickets voor Winter-Fair Ahoy.

Kehlani

5 december in de Melkweg in Amsterdam
Niemand minder dan Kehlani staat op 5 december op het Encore podium in de Melkweg. Deze opkomende R&B singer songwriter bracht begin dit jaar haar eerste album uit, die omhoog schiet in de charts in Amerika. Dit is haar eerste Nederlandse optreden en dat staat garant voor een geweldig feest vol nieuwe tracks en klassieke nummers. Klik voor meer informatie en tickets voor Kehlani.

Neon Nights

5 december in Club Vie, Rotterdam
Club Vie host weer een nieuwe editie van de clubfavoriet Neon Nights, één van de populairste glow in de dark evenementen van het land. En deze keer tillen ze het event naar een nog hoger niveau. Laat je verrassen door de beste DJ’s, glow in de dark entertainment en spektakelshows, allemaal verpakt in één geweldig feest. Klik voor meer informatie en kaarten voor Neon Nights.

Noisia

5 december in Annabel, Rotterdam
Na wereldwijd alle grote festivals te hebben platgespeeld, is eindelijk Rotterdam aan de beurt om weggeblazen te worden. De legendarische drum ’n bass act Noisia komt namelijk naar Annabel. En ze komen niet alleen. Ze nemen een lekkere line-up mee voor het voorprogramma, met Joe Ford, Nicon en Chris Harmonics. Klik voor meer informatie en tickets voor Noisia.

Madonna: Rebel Heart Tour

6 december in Ziggodome, Amsterdam
Het concert op 5 december is helemaal uitverkocht, maar niet getreurd! Wegens de grote vraag naar kaarten wordt er de avond erna een extra concert gegeven en hier zijn nog wel kaarten voor beschikbaar. The Queen of Pop komt naar Nederland voor een spectaculaire avond vol met haar grootste hits en nieuwste nummers van de dit jaar uitgebrachte cd ‘Rebel Heart’. Klik voor meer informatie en tickets voor Madonna: Rebel Heart Tour.

Lichtjesavond Delft

8 december op de Markt in Delft
We geven toe, het is inderdaad niet meer helemaal in het weekend. Maar het spektakel van de Lichtjesavond mag je echt niet missen. Elk jaar is het de traditie om tijdens dit evenement de kerstboom te ontsteken en licht te bieden tijdens de donkere dagen. De stad zal ook dit jaar weer vol kleur zijn en een sprookjesachtige allure geven aan de historische binnenstad. Zwevende vuurkolven, fakkels aan de muren, licht over de grachten en gekleurde grachtenpanden: De Lichtjesavond biedt het allemaal. Daarnaast staat de binnenstad tijdens het evenement ook helemaal bol van de activiteiten: van optredens tot een uitgebreide kerstmarkt. Klik voor meer informatie voor Lichtjesavond Delft.

Beeld: iStock