VIVA’s weekendtips – 5 t/m 7 juni

VIVA's weekendtips

Zin om dit weekend een fijn festivalletje te pakken, maar geen idee waar je naartoe moet? Check VIVA’s weekendtips!

Haarlem beach festival

4 t/m 7 juni in Mango’s Beach Bar, Zandvoort en de Lichtfabriek, Haarlem
Het weer loont zich er perfect voor: een strandfestival! Het hele weekend lang staat dit in het teken van salsa, bachata en kizomba. Trek een mooie outfit aan en kom een dansje wagen!

A day of Wonder festival

5 juni op evenemententerrein Campus TU Delft
Dit festival is een mix van muziek, kunst, eten, technologie en innovatie. Ontdek hoe het voelt om in een racewagen te zitten en hoe je kleding kan maken met 3D-printers. A day of Wonder neemt je mee in een reis door de tijd. Op muziekgebied kan je o.a. Jett Rebel, Typhoon en Jacqueline Govaert verwachten.

Cinéma in de Kuip

5 juni in de Kuip, Rotterdam
Voor de derde keer vindt het dancefestival Cinéma in de Kuip plaats, met o.a. Hardsoul, Shermanology, Leroy Styles en Faya (Fajah Lourens) achter de draaitafel. Koop je tickets hier.

Full Moon Festival

6 juni in Peddelpoel, Spaarnwoude
Dit festivalterrein ligt niet voor niets aan een mooi meertje: er mag gezwommen worden! Op het terrein staan twee grote tenten en een mooie overkapte open air stage. Daarnaast kun je er lekker eten van de grill en zijn er snacks en fruitkraampjes.

Blue Marlin Ibiza

7 juni in Beachclub Vroeger, Bloemendaal aan Zee
Voor iedereen die eigenlijk liever op Ibiza zou zitten dan in Nederland: kom naar deze Blue Marlin Ibiza party. Vergeet je niet te kleden volgens de dresscode: white!

Beeld: iStock

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.