VIVA’s Weekendtips – 6 t/m 8 november

Het is weer weekend en dat moet gevierd worden! Heb jij nog geen plannen voor de komende dagen? Check dan nu VIVA’s Weekendtips!

Leiden International Film Festival

6, 7 en 8 november in Leiden
Leiden International Film Festival is één van de belangrijkste filmfestivals in Nederland op het gebied van arthouse en mainstream cinema. Dit jaar vindt de tiende editie van het festival plaats. Centraal staat de American Indie Competition, waarin opkomende Amerikaanse filmmakers worden voorgesteld aan het Nederlandse publiek. Er wacht nog een mooi programma dit weekend. Klik voor meer informatie en tickets voor Leiden International Film Festival.

Museumnacht

7 november in Amsterdam
Dit jaar openen de Amsterdamse musea voor de zestiende keer hun deuren voor de Museumnacht. Geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er door meer dan 50 deelnemende musea een speciaal programma opgesteld, waarin je kunt genieten van onder andere muziek, mode, theater en speciale rondleidingen. Klik voor meer informatie en tickets voor de Museumnacht.

Nachtmuseum

7 november op het Westergasterrein in Amsterdam
Ben jij na de Museumnacht nog niet klaar om naar huis te gaan? Ga dan door naar Westergasterrein voor de officiële afterparty! Tijdens het Nachtmuseum wordt de ultieme afsluiting voor je opgezet met een heel ander type Hollandse meesters, om jouw Museumnacht spetterend te kunnen beëindigen! Klik voor meer informatie en tickets voor het Nachtmuseum.

Candyshop XXL

7 november in Studio A12, Utrecht
Dit jaar bestaat Candyshop twee jaar en dat wordt groots gevierd tijdens Candyshop XXL. Een feest met het beste en nieuwste geluid, verlichting en special effects. Met verschillende acts en shows krijg je entertainment van de bovenste plank. Met een lange line-up verdeeld over verschillende stages, ga je in elk geval een lekkere avond tegemoet. Klik voor meer informatie en tickets voor Candyshop XXL.

De Nachttempel

7 november in Felix Meritis in Amsterdam
Om zijn tiende verjaardag te vieren, lanceert Winq het jaarlijks terugkerende evenement De Nachttempel. Speciaal voor het spektakel zal het Felix Meritis een ware transformatie ondergaan. Dwaal door de statige gangen van het pand aan de Keizergracht en ga op ontdekking door de verschillende zalen die elk voor een onvergetelijke beleving zorgen. Klik voor meer informatie en tickets voor De Nachttempel.

Beeld: iStock