VIVA’s weekendtips – 8 t/m 10 januari

weekendtips

Het weekend komt eraan en dat vraagt om een feestje. Wij hebben de beste party-adressen voor komende vrijdag en zaterdag op een rij gezet in de weekendtips.

Bar 3 Year Anniversary

8 januari in BAR, Rotterdam
Dj’s, optredens en gratis ijs. Ja, bij BAR weten ze wel hoe ze hun verjaardag moeten vieren. Gelukkig zijn we allemaal uitgenodigd.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Bar 3 Year Anniversary.

Bambeats

8 januari in Simplon, Groningen
Mr. Scruff keert terug naar Bambeats, na eerder de best bezochte editie ooit gedraaid te hebben. Alle muziekgenres komen langs, dus dat belooft weer veel goeds.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Bambeats.

Zwarte Koffie

8 januari in Paradiso, Amsterdam
We konden even bijkomen na oud en nieuw, maar nu mogen we weer losgaan op het vertrouwende Zwarte Koffie-recept, met een variatie van hiphop, disco, house en soul.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Zwarte Koffie.

Menno Solo

9 januari in Westerunie, Amsterdam
Menno Solo komt nu ook met een wintereditie. Op een nieuw podium wordt het beste binnen de dancemuziek gecombineerd met nieuwe visuele effecten.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Menno Solo.

Planet Rose

9 januari in Doornroosje, Nijmegen
Wie van de vier? Met grote namen die de avond van Planet Rose vullen, is het moeilijk kiezen. Gelukkig bieden alle acts je het beste binnen techno, house en disco.
Klik voor meer informatie en kaarten voor Planet Rose.

True Survivorz

9 januari in Club Rodenburg, Beesd
Naast iedereen een geweldige avond bezorgen, heeft True Survivorz nog een ander doel. Er wordt geld opgehaald tegen kanker. Als dat geen feestje waard is…
Klik voor meer informatie en kaarten voor True Survivorz.

Beeld: iStock