VIVA’s Weekendtips – 9 t/m 11 oktober

Is jouw agenda nog leeg en heb je behoefte aan opvulling? Check dan VIVA’s weekendtips!

Festyland

9 en 10 oktober in Recreatiepark Hemelrijk, Vonkel
Festyland is de officiële afsluiting van het festivalseizoen. Dit evenement vol pop, rock, dance en theater vormt de perfecte festival finish. Een geweldige line-up, met grote namen als Guus Meeuwis en Dotan, zorgt ervoor dat we nog één keer het dak eraf kunnen blazen. Klik voor meer informatie en kaarten voor Festyland.

Oktoberfest Roosendaal

9 en 10 oktober in De Wippei, Roosendaal
Roosendaal staat dit weekend helemaal in het teken van Oktoberfest. Bier, bratworsten, Duitse muziek en natuurlijk Duitse gezelligheid geven jou het gevoel dat je voor twee avonden helemaal in Duitsland bent. Klik voor meer informatie en kaarten voor Oktoberfest Roosendaal.

The Blind Run

10 oktober in Utrecht
Voor de tweede keer wordt in Utrecht The Blind Run georganiseerd, waarin je als duo meeloopt. Het unieke hieraan is dat de ene loper wel kan zien, terwijl de andere loper geblinddoekt wordt. Het doel van The Blind Run is om zoveel mogelijk geld in te zamelen blinde en slechtziende kinderen. En mocht je geen zin hebben om te rennen, dan is het natuurlijk ook heel leuk om gewoon te gaan kijken hoe anderen het ervan af brengen. Klik voor meer informatie over The Blind Run.

Chocoladefestival Hatten

10 oktober in Hatten, Gelderland
Dit is al de negende keer dat het grootste chocoladefestival van Nederlands plaatsvindt. Hier demonstreren de echte chocolatics uit heel Nederland de laatste trends, loopt Willy Wonka rond en wordt er met chocolade gebeeldhouwd en geschilderd. En uiteraard kun je er ook gewoon een heleboel chocolade krijgen. Wat willen we nou nog meer? Klik voor meer informatie over Chocoladefestival Hatten.

ColorRain Amersfoort

11 oktober in Amersfoort
Ren, loop of dans door straten tijdens de kleurenloop van Amersfoort. Je volgt een kleurrijk parcours van 4 kilometer door drie kleurenzones en aan het eind van de rit houd je er een leuk gekleurd shirt aan over. Na de finishlijn volgt er een afterparty waar je kunt drinken en dansen. Klik voor meer informatie over ColorRain Amersfoort.

Spullen & Smullen

11 oktober in het Chassepark in Breda
Spullen & Smullen is de leukste lifestyle- en cultuurmarkt in Breda en omgeving. Het biedt een geweldig aanbod van creatieve producten, producten voor huis en tuin, eten en drinken, optredens en straattheater. Klik voor meer informatie over Spullen & Smullen.

Beeld: iStock