VIVA’s weekendtips – Pinksterspecial

Zin om er de komende dagen op uit te gaan, maar tot nu toe nog een lege agenda? Dit weekend zijn er extra veel feesten vanwege Pinksteren! VIVA zet de beste weekendtips voor je op een rij.

30 Something

22 mei in Tivoli Vredenburg, Utrecht
Zin in een nacht feesten met alleen maar dertigers om je heen? Dan ben je bij Tivoli Vredenburg aan het juiste adres! 30 Something is het beste van twee werelden: de party van 1999 en de airplay van 2015. Eén ding is zeker: gedanst worden gaat er zeker. Kaarten scoor je hier.

TREK Food Festival

22 t/m 25 mei in het Griftpark, Utrecht
Het foodfestival TREK staat dit jaar op acht verschillende locaties in het land. Dit weekend is het de beurt aan het Griftpark in Utrecht. Je vindt hier allerlei mobiele keukentjes die samen één groot openluchtrestaurant vormen. Naast eten, kun je er genieten van live muziek, theater en ander soort vermaak. Meer informatie vind je hier.

Pacha Festival

23 mei op Java Eiland, Amsterdam
Pacha Festival brengt Ibiza naar Nederland! Kom een dansje doen op de muziek van Benny Rodrigues, Cinnaman, Bingo Players, The Shapeshifters en vele andere dj’s.

Summer Breeze

24 mei in het Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
Dit weekend viert Summer Breeze haar 20-jarig jubileum! Dat betekent een middag vol salsa-, bachata- en kizombamuziek. Behalve vrij dansen, kun je ook workshops volgen en genieten van de shows. 

Thuishaven

24 mei in Thuishaven, Amsterdam
Het concept van Thuishaven is perfect: het feest gaat alleen door als het lekker weer is. Daardoor zit de sfeer er altijd lekker in! Grijp je zonnebril en kom een dansje wagen op de technobeats van o.a. Matthias Tanzmann en Nuno Dos Santos. Er zijn nog 300 tickets aan de deur verkrijgbaar, dus wees er op tijd bij.

Caribbean Pinkster Party

24 mei in Sir Winston Club, Erp
Hier kun je genieten van een vrolijk 30+ Caribisch feestje met een live optreden van allroundformatie La Fiesta. Tussendoor kun je dansen op merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits. Tickets fix je hier.

Bloomingdale XXL Pinkster Edition

24 mei in beachclub Bloomingdale, Bloemendaal aan Zee
Vanwege het lange pinksterweekend geeft beachclub Bloomingdale zondag een extra feestje. Haal je kaarten hier!

Intense – Pinkster XXL Edition

24 mei in De Graanbeurs, Breda
Op dit feest heb je de keuze uit maar liefst 3 area’s: in area 1 hoor je Urban/Eclectic, in area 2 kan je losgaan op Latin en Deephouse tracks en In area 3 kan je de heetste en lekkerste Dancehall/Reggaeton verwachten.  Koop hier je kaarten.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.