Net zo’n hit als Undercover? Deze Vlaamse serie staat vanaf nu op Netflix

13 geboden

Helaas moeten we nog even wachten op het nieuwe seizoen van Undercover. Maar gelukkig is daar de nieuwe Vlaamse serie 13 Geboden waardoor al onze gebeden verhoord worden (flauw, we weten het).

Het concept is heel anders dan bij Ferry Bouman en zijn kameraden, maar ook hier gaat het om een Belgische crimeserie waarbij verschillende misdaden gepleegd worden. Deze keer is drugs niet de motivatie, maar zijn de vergrijpen geïnspireerd op – je raadt het misschien al – geboden.

Mozes

De hoofdpersoon? Mozes. Hij wil met deze verschillende delicten de maatschappij wakker schudden én weet zelfs dit doel te doen slagen. Want hoeveel hij ook opgejaagd wordt door verschillende inspecteurs, komt de maatschappij meer en meer aan zijn kant te staan. Ondanks dat zijn daden steeds wreder worden… De serie staat nu al op Netflix en met wel 13 afleveringen – hoe toepasselijk – ben je wel even zoet.

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!