Voor als het nét niet warm genoeg is voor blote benen: ga voor de culotte

culottes

You either love ‘em or hate them; culottes. Van die wijduitlopende broeken die halverwege je kuiten komen. Ze zijn stijlvol, on trend en comfortabel, maar lijken soms best moeilijk te combineren – al is dat toch makkelijker dan je denkt. Voor veel vrouwen in ieder geval een grote reden om deze musthave niet aanschaffen. Zonde, want culottes zijn prachtig.

Als je er een van niet al te dikke stof hebt, zijn culottes ideaal voor de iets minder warme zomerdagen. Voor de dagen dat je nét niet met blote benen over straat kunt: de culotte is de oplossing. Draag er een mooi sneakertje onder voor een casual look, maar ook een (mid-calf) laarsje of pump staat er fantastisch bij.

Give it a try

De broek staat geweldig met een mooie blouse, het liefst een off shoulder exemplaar voor een zomerse feeling. Maar, een leren jasje past ook. Een slip top geeft een culotte nét dat ene extra waardoor de look er meteen sophisticated  uitziet.

Ga je voor een printje, of toch liever een effen exemplaar? StyleToday heeft hun favorieten voor je uitgekozen. Klik hier voor nog meer culottes.

Someday € 89,99
Topshop € 50
Maje € 185