Glitterslipper voor een prikkie? Hier scoor je ‘m

slippers prikark

Wie een beetje leuk erbij wil lopen, hoeft niet altijd diep in de buidel te tasten. Items van bekende designers worden geregeld ‘gecopycat’ door grote winkelketens die vergelijkbare producten voor een veel lagere prijs over de toonbank laten gaan.

Zo heeft Primark een slipper in het assortiment, die verdacht veel lijkt op de slipper ‘Dazzle’ van Steve Madden. Oké, exact hetzelfde is ie niet, maar voor het verschil in prijs kun je dat op de koop toenemen. Als je tenminste van een beetje glitter houdt.

Koop je een paar bij Steve Madden, ben je na het afrekenen een euro of 83 lichter. Haal je ‘m bij Primark kost het je slechts acht euro. Maar of dat paar ook net zo lekker loopt, dát is natuurlijk de vraag.

Deze glimmerd is van Steve Madden:

 

 

En dit is de variant van Primark:

Een bericht gedeeld door Primark (@primark) op

Bron: Libelle | Beeld: Steve Madden, Instagram

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.