Creatief met vork

Dat mensen een scala aan bizarre voorwerpen (gloeilampen! mobieltjes! zaklampen! elektrische tandenborstels!) in hun lichaam duwen, weten we wel. Maar dit is er echt eentje in de categorie oh my God die we jullie niet willen onthouden. Zelfs artsen keken er raar van op.

Een zeventigjarige knakker uit Australië belandde vorig jaar bloedend op de eerste hulp. Reden? Hij had een dessertvork in zijn penis gestopt. Ja, écht, een gebaksvorkje, compleet met handvat én tanden. Dat wordt snikkelen, had hij vast gedacht. Maar die sexuele bevrediging pakte anders uit. Het duurde een tijd voor de artsen doorhadden wat de reden van zijn ‘stijve’ was, maar gelukkig konden ze hem uiteindelijk met tangen en smeermiddelen bevrijden van zijn roestvrijstalen speeltje.

Het blijft fascinerend, vind je niet? In KIJK vind je deze maand – naast het vork-in-penis-verhaal – meer bizarre verhalen én röntgenfoto’s van voorwerpen die niet in ons lichaam thuishoren. Dit nummer ligt in de winkel van 6 februari tot en met 5 maart.

Bron: KIJK 3/2014