‘Vriend Kourtney Kardashian gescheiden omdat ‘ie affaire had met Kim’

vriend kourtney affaire kim

Kourtney Kardashian en Travis Barker bevstigden afgelopen februari dat ze een relatie hebben. De twee zijn al jaren goed bevriend en zouden vanaf begin dit jaar de liefde in elkaar gevonden hebben. Maar nu blijkt dat Barker al een tijdje meegaat in de familie. Sterker: zus Kim Kardashian zou een affaire gehad hebben met Travis Barker, wat zelfs de reden was voor zijn scheiding. 

De ex van Barker, Shanna Moakler, verklaarde gisteren tegen US Magazine dat hun huwelijk op de klippen liep doorat haar man een affaire had met Kim Kardashian.

Affaire Kim Kardashian en Travis Barker

Het model Shanna Moakler vertelt: ‘Ik zag ze samen. Ik heb ze betrapt op die affaire.’ Volgens US Magazine schreef Barker in zijn biografie uit 2015 al dat hij ooit tijdens een trip naar Amsterdam met Kim en Paris Hilton zijn ogen niet af kon houden van Kim. Hij beweert daarin wel dat er niets is gebeeurd tussen hen. In een interview met US haalde hij weer herinneringen op aan die tijd. ‘Het is moeilijk om niet naar Kim te staren. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het heel leuk om met Paris op te trekken, maar ik hou van meiden met vrouwelijke vormen. Kim was eye candy.’

‘In 2007 kwam de affaire aan het licht’

Shanna beweert nu dus het tegendeel: er zou wel degelijk wat geweest zijn tussen Kim en haar ex. Ze zegt dat de affaire in 2007 aan het licht kwam. Dat zou qua tijdsspanning kloppen: het ex-stel scheidde namelijk in 2008. Kim beweert bij hoog en laag dat ze nooit een verhouding hebben gehad.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster