Couple goals! Dít is de knappe vriendin van Frenkie de Jong

vriendin-frenkie-de-jong

Frenkie de Jong kennen we natuurlijk allemaal wel. Een van de grootste voetballers van dit moment. Straks speelt hij samen met zijn team de eerste wedstrijd tijdens het EK. Spannend! Maar gelukkig krijgt Frenkie de Jong veel support van zijn fans en van zijn knappe vriendin. Maar wie is deze knappe dame eigenlijk die het hart van de voetballer heeft weten te veroveren? 

Mikky Kiemeney

We hebben het over niemand minder dan Mikky Kiemeny. Mikky groeide op in het pittoreske Hilvarenbeek. Al op vroege leeftijd maakt ze kennis met sport: vader en broers zijn fanatieke PSV-fans, moeder geeft hockeytraining. Als vanzelfsprekend gaat Mikky op hockey en wat blijkt? Mikky en de bal zijn één op het veld.

Al snel stroomde ze door naar het hoogste niveau. De keuze viel daarom op het Willem II college, waar rekening werd gehouden met haar (top)sportprestaties. Het leven van Mikky draait dus volledig om de sport; de ingepakte hockeytas gaat overal mee naar toe. Tussen de schoolbanken en sporttassen was het daar waar ze Frenkie leerde kennen. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Lees ook
Voetbalvrouw Mikky Kiemeney openhartig over relatie met Frenkie de Jong

Kledinglijn

Na Sport & Economie vond Mikky een studie in een heel ander segment: mode en ondernemen bij de academie van Jan des Bouvrie, met als doel: een eigen kledinglijn starten. En dat is inmiddels gelukt.

Sinds juni 2019 is Mikky begonnen met haar eigen kledinglijn ‘MIKKY KI’. ‘Some sit around and dream, we took the leap and tried the impossible. Now it’s up to you!’, is wat ze op haar Instagram poste toen ze haar kledinglijn lanceerde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY KI. (@mikky__ki)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY KI. (@mikky__ki)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: GettyImages