Zó ziet de partner van ‘WIDM’-finaliste Rocky eruit

vriendin rocky

Rocky Hehakaija (36) heeft het tot de finale van Wie is de mol? geschopt. Naast dat ze veel geluk heeft gehad in het programma is de voetbalster ook erg gelukkig in de liefde. Ze is head over heels met haar vriendin Bettina. 

Vriendin Rocky

Rocky woont samen met Bettina in Amsterdam. Ze hebben twee asielkatten: Aiko en Pepe. Op Instagram deelt Rocky vaak lieve foto’s samen met haar Bettina. We smelten helemaal weg bij captions als ‘My biggest supporter, my love and my dance partner’ en ‘Love on top’.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook:
Duik de tunnel in: nieuw algoritme wijst dé Mol van dit seizoen aan

Music lovers

In 2019 leerden Rocky en Bettina elkaar kennen in poppodium Paradiso. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaars zijde weg te slaan. De twee hadden zelfs een feestje gegeven toen ze officieel ‘moeders’ werden van hun asielkatten met cupcakes, cocktails en al.

De tekst gaat verder onder de foto.

Geheimen delen

De ‘WIDM’-deelnemers mogen één persoon in hun omgeving uitkiezen als vertrouwenspersoon. Het verbaast dan ook niemand als Rocky zou kiezen voor Bettina om al haar avonturen te delen. Hoe het precies zal eindigen voor Rocky in Wie is de mol? komen we bijna te weten. Aanstaande zaterdag zal het finalespel te zien zijn en volgende week is hij er dan eindelijk: de grote ontknoping. De fans van het programma vertrouwen vol op Rocky, ze staat op de laatste plek van Mol-verdachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle | Beeld: AVROTROS