Cute couple alert! Dít is de vriendin van voetballer Matthijs de Ligt

matthijs de ligt

Vandaag speelt Oranje hun eerste wedstrijd in het EK. Natuurlijk zijn er miljoenen Nederlanders die ze zullen supporten langs de zijlijn, maar het thuisfront van de spelers zal ook op het puntje van hun stoel zitten. Matthijs de Ligt kan in ieder geval rekenen op de support van zijn vriendin, maar wie is deze mysterieuze dame eigenlijk?

Vriendin Matthijs de Ligt

Het meisje dat het hart van de voetballer heeft gestolen is Annekee Molenaar. Annekee is een model en ambassadeur van Free a Girl. Een druk leventje dus! Maar tijd voor Matthijs heeft ze zeker. Zo is er vaak op haar Instagram te zien dat ze haar vriend support bij zijn wedstrijden.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Lees ook:
Voetbalvrouw Mikky Kiemeney openhartig over relatie met Frenkie de Jong

Vader

Komt de achternaam van Annekee je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen. Ze heeft namelijk een bekende vader. Annekee is de dochter van voormalig profvoetballer Keje Molenaar. Hij speelde in de jaren 80 voor Ajax, wat ook de oude club van Matthijs is. Annekee en Matthijs hebben elkaar niet via haar vader ontmoet, in een interview met Life After Football vertelt ze: ‘Vanwege veel gemeenschappelijke vrienden kennen Matthijs en ik elkaar al lang. Omdat we al lang in een relatie zaten, hadden we er niet eerder over nagedacht. Toen onze relaties allebei uit gingen, stuurde Matthijs me een bericht om te zien of we een keer samen wat gingen doen en we zijn sindsdien een stel.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Libelle, Life After Football | Beeld: Brunopress