Dubbele vrijwillige exit, voorzichtige zoen en lastige keuzes bij ‘Boer zoekt Vrouw’

Vrijwillige exits BzV

Yvon had het er maar druk mee gisteravond. Niet alleen moest ze met gierende banden naar de boerderij van Annemiek om Erik te behoeden voor de fout van zijn leven, ook bij Jan en Geert (niet te verwarren met Geert Jan) leek het wel de leegloop van de Vera’s. Ja, er waren heel wat vrijwillige exits bij BzV.

Lees ook:
Boer Zoekt Vrouw: twijfels, concurrentie en een dubbele exit?

Hoe de presentatrice elke keer overal zo snel ter plaatse weet te zijn, blijft een raadsel. Zeker omdat de kandidaten bést wat kilometers uit elkaar wonen. Maar ze is er en gelukkig maar, want anders had de kijker Erik zomaar zien vertrekken. Oh wacht, hij werd alsnog de deur gewezen door Annemiek. Toch is er een voorzichtige zoen, biggelen de tranen over de wangen van Annemiek, maar het mocht niet baten. Yvon laat zich niet kisten: ga die overige 600+ brieven maar doorspitten.

Vrijwillige exits BzV

Ondertussen lijkt het wel het seizoen van de vrijwillige exits in BzV. We noemen een Betty bij Geert Jan, Jelte bij Annemiek en nu waren ook de twee Vera’s het beu. Alleen bij Bastiaan willen de dames nog wél blijven. Nou goed, Vera bij Geert. De krullenbol moet even met hem praten: het wordt ‘m niet. Niet erg, aldus de boer, hij had toch zijn beslissing al gemaakt. Maar is dat wel echt zo of wilde hij niet degene zijn die afgewezen wordt?

Alles is weg

Hoewel Vera bij boer Jan eerst nog een diepe connectie voelde, is deze band na een nachtje plafonddienst helemaal verdwenen. Ook zij wil naar huis en neemt daarmee ook álles (maar echt alles) mee wat van haar is. Haar eigen kaas? Weg. De nootjes? Ook weg. Alles is weg.

Wel een keuze

Bij Geert Jan en Bastiaan is er nog wel een keuze te maken. Vooral Geert Jan heeft het moeilijk, want hoe moet hij nu kiezen tussen twee kanjers van vrouwen? Dan blijft hij liever alleen. We weten nu al dat Yvon hier volgende week een stokje voor gaat steken. Bastiaan lijkt sterk naar Milou toe te trekken, maar ze twijfelt of het leven op de boerderij iets voor haar is. Elise voelt de bui ondertussen wel al hangen: de boer lijkt zijn vrouw gevonden te hebben, maar niet bij haar. Tja, iets met karma, na al je steken onder water dat Milou wel als werkster kon blijven?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!