Als kiezen niet je ding is: al je nagels een andere kleur is de trend

Skittles-manicure trend

Goed nieuws voor twijfelkonten: voor wat betreft je nagels zit je de komende tijd geramd. Want je hoeft niet langer te kiezen in welke kleur je je nagels lakt, als je ze allemaal een ander tintje verft ben je hartstikke hip. Say hello to the Skittles-manicure trend.

Nagelstyliste Bertina Goldstein was een van de eerste die haar nagels allen van een ander kleurtje voorzag. ‘Elle’ pikte dit op en de Skittles-manicure trend was begonnen. Je kunt je nagels allen in een totaal andere kleur verven, maar ook in bijvoorbeeld een andere tint blauw.

Bertina zegt haar nagels graag in dezelfde kleurscharkering te lakken, maar dan wel met een opvallende andere kleur erbij. Het resultaat? Zie hieronder. Maar je kunt dus ook letterlijk al je nagels in een andere kleur schilderen – ook hieronder te bewonderen. Heerlijk. Iets voor jou?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leina VDB (@leinavdb_etc) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lulu Connolly (@lulus_nailarts) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geena Barret (@geenabarret) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Clare 🍍💎 (@swoon_nails) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld:
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.